ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σε σεμινάριο με την ΠΟ Αυστραλίας η κα. Σουλούκου (photos)

Σε σεμινάριο με την ΠΟ Αυστραλίας η κα. Σουλούκου (photos)

Ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει στο κατακόρυφο, τις μεταγραφικές του δεξιότητες, φτάνοντας ολοένα και πιο συχνά, σε σημαντικές, αλλά και επιτυχημένες μεταγραφές. Παρόλα αυτά, δεν αγνοεί και δεν ξεχνά ποτέ την εγχώρια αγορά και τους Έλληνες (εν προκειμένω) ποδοσφαιριστές. Η εγχώρια αγορά κάθε πρωταθλήματος είναι πάντοτε σημαντική και αυτό ανέλυσε, συμμετέχοντας σε σεμινάριο μέσω τηλεδιάσκεψης, της ΠΟ Αυστραλίας, η κα. Λίνα Σουλούκου.

Η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού ανέλυσε τη σημασία που έχει η αξιοποίηση της εγχώριας αγοράς, για τον μεταγραφικό σχεδιασμό κάθε ομάδας. Στο δεύτερο σεμινάριο της σειράς, μέσω ηλεκτρονικής σύνδεσης μίλησαν στους Αυστραλούς η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου και ο επικεφαλής σύμβουλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πάτρικ Στιούαρτ.

Το στέλεχος του Ολυμπιακού ανέλυσε τη σημασία που έχει, για τους νταμπλούχους Ελλάδας, εν προκειμένω, η αξιοποίηση Ελλήνων παικτών, για τις ομάδες που τους αγοράζουν, για τις ομάδες που τους πουλάνε, αλλά και για την ανάπτυξή τους, σε επίπεδο ακαδημιών.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ