ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τρέμετε… (video)

Τρέμετε… (video)

Εδώ να μείνεις, που λέει και το γνωστό… κλισέ, στις ανανεώσεις συμβολαίων. Ωραία είναι τα κλισέ, καμιά φορά, γιατί για να το λέμε το «εδώ να μείνεις», κάτι… καλό έχει συμβεί! Και πράγματι, ο Ολυμπιακός κάνει πράξη αυτό που σκέφτονται όλοι όσοι παρακολουθούν από κοντά την ομάδα. Δένει τον μπόμπερ του, τον αρχισκόρερ του, τον «φονιά» του… Τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Ο Θρύλος κάνει νέο συμβόλαιο στον Μαροκινό, μέχρι το 2022 και τον κρατάει εδώ, για να συνεχίσει να τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες και να συνεχίσει να τινάζει τα αντίπαλα δίχτυα…

Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση, είναι η αλήθεια, για τους λόγους, για τους οποίους ο Ολυμπιακός προχωρά σε αυτή την ενέργεια… Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάθισε απέναντι από τον Μαροκινό, του εξήγησε τα τι και πως της ανανέωσης, αύξησε τις αποδοχές του και ο μπόμπερ είπε το «ΟΚ». Γεγονός που… ξεσηκώνει τον Θρύλο, ο οποίος θα έχει εδώ τον βασικό επιθετικό του και για τα επόμενα 2 χρόνια και θα μπορεί να συνεχίσει να χτίζει την ομάδα, παραμένοντας ήσυχος για τον τομέα… σκοράρισμα!

Θυμίζουμε χαρακτηριστικά ότι ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει τουλάχιστον 4 προτάσεις το καλοκαίρι. Ομάδες από το Κατάρ… έλουζαν τον Ολυμπιακό και τον Ελ Αραμπί, με πολλά χρήματα, αλλά οι δύο πλευρές ήθελαν να συνεχίσουν εδώ, μαζί, προς νέες επιτυχίες. Ο Μαροκινός απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι γουστάρει που βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Και συνεχίζει να το αποδεικνύει με τα γκολ του, αλλά και με την υπογραφή στο νέο συμβόλαιο.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ