«Ήμασταν αποτελεσματικοί»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία και στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και στην αποτελεσματικότητα που είχε σήμερα. Παράλληλα τόνισε πως όλοι οι παίκτες του απέδειξαν πως είναι έτοιμοι για ακόμα μία καλή χρονιά.
Δείτε τι δήλωσε:
«Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και την εμφάνιση, μετά και το πρόσωπο που δείξαμε με την Πόρτο.
Είχαμε αποτελεσματικότητα σήμερα. Ήταν μια απόδειξη πως όλοι οι παίκτες είναι παρόντες και ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για ακόμη μια καλή χρονιά.
Είμαι χαρούμενος όταν οι παίκτες αποδεικνύουν πως είναι παρόντες και ότι μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους. Ειδικά σε ένα γήπεδο όπως το σημερινό, που ήταν δύσκολο να παίξεις μπάλα, ειδικά με την βροχή στην αρχή.
Δεν έχει σημασία αν οι τρεις βαθμοί έρχονται απέναντι σε μια μικρότερη ομάδα ή σε ντέρμπι. Οι νίκες μετρούν.
Δεν πιστεύω πως έχει κάτι ανησυχητικό ο Σεμέδο».







