ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εισαγγελέας για τη διαρροή Σιαμπάνη…

Εισαγγελέας για τη διαρροή Σιαμπάνη…

Ο ίδιος ο Ολυμπιακός το ανέφερε, στην επίσημη ανακοίνωσή του και ο Εισαγγελέας παρεμβαίνει, για να αποδοθεί και εκεί, δικαιοσύνη! Αναφερόμαστε στη… live διαρροή της κατάθεσης Σιαμπάνη, σε ΜΜΕ, το οποίο ο ίδιος ο Ολυμπιακός ανέφερε ανοικτά…

Όπως έγινε γνωστό…

Νέα προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για τη δημοσιοποίηση όσων κατέθεσε εμπλεκόμενος ποδοσφαιριστής του Άρη, στην Αστυνομία.

Νέα έρευνα διεξάγεται αναφορικά με τη δημοσιοποίηση κατάθεσης, που ελήφθη στο πλαίσιο της πρόσφατης προκαταρκτικής εξέτασης για την απόπειρα δωροδοκίας εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα Άρη- ΠΑΟΚ. Οι σχετικές καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες μέρες βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος σήμερα παρήγγειλε τη διενέργεια νέας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαρροή των όσων είπε στην αστυνομία ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» Μάριος Σιαμπάνης, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Αφορμή αποτέλεσε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που κατήγγειλε την απευθείας αναμετάδοση της κατάθεσης σε αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας ζητεί να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της «παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου». Η έρευνα ανατέθηκε στην εισαγγελέα Κυριακή Κλιάμπα η οποία καλείται να διαπιστώσει αν υπήρξε διαρροή κι αν αυτά που μεταδόθηκαν στην εκπομπή είναι πραγματικά όσα κατέθεσε ο Μ. Σιαμπάνης, στο τμήμα Αθλητικής Βίας.

Πηγή πληροφοριών: grtimes.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ