Πρώτος, αήττητος και σύντομα πρωταθλητής
Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, όμως παρέμεινε μόνος πρώτος και μάλιστα αύξησε και τη διαφορά του από τους υπόλοιπους. Η αλήθεια είναι ότι ο Θρύλος δεν έχασε και πολλά από άποψη βαθμολογίας ίσα-ίσα που ανέβασε και την διαφορά του ακόμα και στο ελάχιστο.
Εδώ που τα λέμε ποια διαφορά και ποιους διεκδικητές; Ο Ολυμπιακός πέρα από τον δεύτερο Άρη δεν έχει αντίπαλο στη βαθμολογία και για να λέμε και του στραβού το δίκιο η ομάδα της Θεσσαλονίκης από τη στιγμή που έχει ήδη χάσει μέσα στο Χαριλάου, ούτε εκείνη αποτελεί απειλή για τον Θρύλο.
Το πρωτάθλημα θέλουν δεν θέλουν κάποιοι θα έρθει και πάλι στον Πειραιά και ξέρετε γιατί; Για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν μπορούν να κοντράρουν τον Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδο.
Για να καταλάβετε σήμερα την ισοπαλία την χάρηκαν περισσότεροι στη Θεσσαλονίκη παρά στη Φιλαδέλφεια, αυτό από μόνο του δείχνει την διαφορά του Ολυμπιακού με τους υπόλοιπους.







