ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χαμόγελα για Χασάν, αλλά όλα δείχνουν έλευση φορ

Χαμόγελα για Χασάν, αλλά όλα δείχνουν έλευση φορ

Ο Ολυμπιακός βλέπει ευχάριστα νέα, να του έρχονται, από τον Αχμέντ Χασάν. Η πορεία της υγείας του Αιγύπτιου φέρνε αισιοδοξία, αλλά ο Ολυμπιακός προχωρά για ενίσχυση. Δεν αναμένεται, άλλωστε, ο Χασάν να μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, το αμέσως επόμενο διάστημα και έτσι η ομάδα αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση σέντερ φορ, προκειμένου να βγει το δύσκολο πρόγραμμα των δύο μηνών που ακολουθούν…

Ο Χασάν είναι καλύτερα, αλλά θα χρειαστεί χρόνος, μέχρι να μπει ξανά σε προπονήσεις και να φτάσει στο 100%, πιάνοντας το τοπ επίπεδο, στο οποίο ήταν πριν χτυπηθεί από τον κορονοϊό και παρουσιάσει τις επιπλοκές, στην υγεία του, οι οποίες τον κρατούν μακριά από τη δράση… Έτσι, ο Θρύλος κρίνει ότι πρέπει να έρθει παίκτης, που να μπορεί να πλαισιώσει καταλλήλως τον Ελ Αραμπί. Κάτι που ούτε ο Σουντανί, ούτε ο Κάιπερς μπορούν να κάνουν σε απόλυτο βαθμό.

Έτσι, ο Μαρτίνς και η Διοίκηση του Θρύλου θα έχουν άμεσα (ίσως και σήμερα) συνάντηση, για να βάλουν σε σειρά το θέμα απόκτησης νέου επιθετικού. Ο Κόκκινος Πρωταθλητής παρουσίασε μερικά ονόματα που «παίζουν». Μεταξύ αυτών, στη λίστα, εκείνα των Μήτρογλου, Πρίγιοβιτς, Αραούχο… Πιο μακρινό φαντάζει, τούτη την ώρα, του Γκερέρο. Οι περιπτώσεις δεν είναι εύκολες και ο Θρύλος θα πρέπει να κινηθεί μεθοδικά, αλλά τάχιστα, για να κλείσει παίκτη. Μένει να φανεί αν θα είναι κάποιος εξ αυτών, ή αν υπάρχουν και… κρυφά χαρτιά!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ