Βαμβακούλας: «Όταν δεν δίνεις χρήματα για να πάρεις παίκτες, δεν γίνεται…»

Βαμβακούλας: «Όταν δεν δίνεις χρήματα για να πάρεις παίκτες, δεν γίνεται…»
Book Small Mobile

Η ανωτερότητα του Θρύλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν αμφισβητείται, από όσους παρακολουθούν μπάλα. Και είναι αντικειμενικοί, φυσικά. Και όχι… εμπαθείς. Αυτή ανέδειξε και με δηλώσεις του, ο Νίκος Βαμβακούλας, στον Metropolis. Τονίζοντας πως το μόνο που πρέπει να… φοβάται ο Ολυμπιακός, είναι η «κακή του μέρα».

«Ο Ολυμπιακός είναι μια και δύο κλάσεις πιο πάνω από τις άλλες ομάδες στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες αλλά κάποιοι είναι παλαίμαχοι. Αν μπορούν να παίξουν τέτοιοι παίκτες γιατί να μην παίξουν οι Έλληνες. Ένας παίκτης εκεί στο κέντρο είναι αργός. Ο Ολυμπιακός θα χάσει από τον κακό του εαυτό όχι από κάτι άλλο. Μόνο την κακή του ημέρα μπορεί να φοβάται. Ο ΠΑΟΚ είναι ο Τζόλης, ο Ζίβκοβιτς, ο Ελ Καντουρί και ο Γιαννούλης.

Οι άλλοι είναι τόσο αργοί που δεν νομίζω να είχε ξανά παρόμοιους. Όταν δεν δίνεις χρήματα για να πάρεις παίκτες, δεν γίνεται. Εσύ πιστεύεις ότι αν δεν παίζουν κάποιοι παίκτες θα μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ;

Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες. Να ξεκινήσω από τον Σα που βγαίνει και σε ξεκουράζει. Ο άλλος του ΠΑΟΚ βγαίνει με μπουνιές σαν τον πυγμάχο. Δεν δουλεύει. Όταν βγαίνει πρέπει να υπάρχει ίσκιος και να ξεκουράζει την ομάδα. Να λειτουργεί ως τέντα», είπε χαρακτηριστικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ