Και όταν θα υψώνω το 46ο, να αναπολείς το «Χ»…

Και όταν θα υψώνω το 46ο, να αναπολείς το «Χ»…
Book Small Mobile

Σας τα έχουμε πει. Δεν είμαστε εμπαθείς. Είμαστε ρεαλιστές. Απλά τα πράγματα. Μέχρι εκεί πάει το «ταβάνι» αυτής της ομάδας, απέναντι στον ΓΙΓΑΝΤΑ Ολυμπιακό. Μέχρι… κάνα «Χ». Με το ζόρι. Και με υπερπροσπάθεια. Και μετά με… εντυπώσεις, τις οποίες μόνοι τους έχουν στο κεφάλι τους… Αυτό είναι, μέχρι εκεί πάνε. Πάει και τελείωσε. Με γεια τους, με χαρά τους, το «Χ».

Αυτό μόνο θα έχουν να… θυμούνται, όταν θα βλέπουν τον Ολυμπιακό να σηκώνει την κούπα, στο τέλος της χρονιάς!

Μαθημένοι στις εντυπώσεις είναι. Στο… «να ‘χουμε, να λέμε». Έχουν ξεχάσει την ουσία, έχουν χάσει πλήρως, κάθε ποδοσφαιρικό προσανατολισμό και τους έχουν μείνει μόνο οι… «εντυπώσεις». Τις οποίες δεν κερδίζουν κιόλας, με τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται. Αν χθες έκαναν τέτοια… υπερπροσπάθεια, για να καταφέρουν από το -10, να βρεθούν ξανά στο -10, τότε είναι, πραγματικά άξιοι της μοίρας τους… Αλλά για αυτό εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

Η ουσία είναι ότι ο Θρύλος πήρε το ελάχιστο που μπορούσε να πάρει, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Και κάνοντας το… ελάχιστο. Δυστυχώς η ομάδα δεν έβγαλε στο χορτάρι, στο 100%, αυτά που μπορεί. Μπορεί πολλά παραπάνω. Αλλά δεν της βγήκαν και έχει αρκετά να δουλέψει. Αλλά είναι πολύ πιο κοντά, πλέον, στον τίτλο. Και για αυτό έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού. Μόνο για αυτό. Για ό,τι διορθώνεται, αναλαμβάνει ο Μαρτίνς και αναλαμβάνουν και οι παίκτες…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ