Άλλο ένα ματς, άλλο ο… μαραθώνιος του πρωταθλήματος

Άλλο ένα ματς, άλλο ο… μαραθώνιος του πρωταθλήματος
Book Small Mobile

Χαίρονται για μία ισοπαλία και για ένα ημίχρονο με περισσότερες τελικές… Τη διαφορά στη βαθμολογία την είδαν; Άλλο το 90λεπτο, άλλο ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος… Άλλο το να κάνεις μερικές φάσεις, μέσα σε ένα ματς και να έχεις να λες ότι… έγραψε η στατιστική περισσότερες τελικές. Και άλλο να έχεις να λες ότι έφυγες όρθιος και… άνετος, από την έδρα της ομάδας που υποτίθεται ότι θα σε… κυνηγήσει, στη μάχη του τίτλου, κράτησες την -ήδη- μεγάλη διαφορά που είχες και πας παρακάτω. Πρώτος, αήττητος και με τον τίτλο… αγκαλιά.

Είναι άλλο το να κάνεις ένα ματς με παραπάνω τελικές και άλλο το να κάνεις πορεία πρωταθλητισμού. Εκεί είναι που μετριούνται, στο τέλος, οι ομάδες. Όχι μετά από ένα ματς και μετά από μερικές τελικές προσπάθειες, προς την εστία του αντιπάλου. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ικανοποιημένος και δεν χάρηκε κιόλας, από την εικόνα που έβγαλε στην Τούμπα. Γιατί ξέρει καλύτερα, από τον καθένα ότι μπορεί να εμφανιστεί και καλύτερος από αυτό.

Και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μας. Αυτή είναι όλη η ουσία και εκεί έγκειται και η εικόνα που έχει δημιουργηθεί, μέχρι τώρα, στο πρωτάθλημα. Αυτό το +10, το οποίο μετά και το χθεσινό «Χ», στην Τούμπα, παρέμεινε απαράλλαχτο και φέρνει τον Ολυμπιακό ακόμη πιο κοντά στον τίτλο. Αυτό είναι το «ζουμί». Όχι οι… εντυπώσεις που έχουν, κιόλας…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ