Bild: Σάλκε καλεί Ραφίνια (photo)
Η Σάλκε δίνει τη δική της μάχη, για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας. Δυσκολεύεται, φέτος, περισσότερο από ποτέ και για να τα καταφέρει, αλλά και για να ενισχυθεί, έχει βάλει στο μάτι, μεταξύ άλλων, τον Ραφίνια του Ολυμπιακού! Αυτό αναφέρει η μεγάλη γερμανική εφημερίδα Bild, στην ηλεκτρονική της έκδοση.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Γερμανοί, η Σάλκε προσπαθεί να ενισχυθεί φέρνοντας πίσω ποδοσφαιριστές που έχουν πετύχει πράγματα με την ομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, πήρε ήδη τον Κολάσινατς, από την Άρσεναλ, δανεικό, ενώ θέλει να φέρει πίσω και τους Χούντελααρ και Ραφίνια!
Ο Ραφίνια αγωνίστηκε με επιτυχία στη Σάλκε από το 2005 μέχρι το 2010, μετρώντας 11 γκολ και 25 ασίστ σε 198 συμμετοχές. Πολύ πρόσφατα δήλωσε ότι δεν έχει πρόθεση να φύγει από τον Ολυμπιακό, καθώς είναι χαρούμενος εδώ.











