Ο ΠΑΟΚ… ξεπερασμένος, ο ΠΑΣ σημαντικός!
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή, στο Καραϊσκάκη, την ομάδα, η οποία πήρε στην έδρα της, από τον Ολυμπιακό, το ίδιο αποτέλεσμα, το οποίο πήρε τις προάλλες και ο ΠΑΟΚ… Αυτό και μόνο λέει πολλά και για τον προηγούμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού, αλλά και για τον προσεχή. Ο Θρύλος χρειάζεται, φυσικά, απόλυτη συγκέντρωση, τώρα, στο προσεχές του παιχνίδι και να αφήσει πίσω του ό,τι έγινε ή δεν έγινε στην Τούμπα.
Το σημαντικό για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι πως βγήκε αλώβητη, από μία τριάδα εκτός έδρας αγώνων δύσκολων. Μέσα σε λίγες ημέρες, ο Θρύλος έπαιξε τρία παιχνίδια μακριά από το Καραϊσκάκη και κατάφερε να μαζέψει 7 βαθμούς, γεγονός που τον κράτησε σε απόσταση ασφαλείας, από τους… διώκτες του. Και τώρα… οφείλει να τα ξεχάσει. Και να προχωρήσει στο πιο σημαντικό ματς που έχιε μπροστά του: Εκείνο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Ολυμπιακός είδε την καλή πλευρά του ΠΑΣ, στα Ιωάννινα, όταν στον πρώτο γύρο δυσκολεύτηκε, αγωνιστικά, για να κάμψει την αντίστασή του. Και όταν την έκαμψε, ανέλαβε δράση η… εξυγίανση, για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, για τα αγαπημένα της παιδιά. Και να υποχρεώσει τον Ολυμπιακό, σε γκέλα. Ο Ολυμπιακός όμως δεν μάσησε. Έφτασε μέχρι εδώ, παραμένει πρώτος, παραμένει αλώβητος, αήττητος και συνεχίζει. Και πρέπει, τώρα, να αφήσει πίσω τον ξεπερασμένο ΠΑΟΚ, να κοιτάξει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να αφοσιωθεί στο επόμενό του τρίποντο.







