ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κρίστινσον: «Όποιος δεν θέλει να είναι βασικός, ας αλλάξει επάγγελμα...»

Κρίστινσον: «Όποιος δεν θέλει να είναι βασικός, ας αλλάξει επάγγελμα...»

Έξω από τα δόντια τα λέει ο… Βίκινγκ του Θρύλου, ο οποίος έπαιξε στο Αγρίνιο και έδειξε έτοιμος! Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον έκανε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στο ματς Κυπέλλου, με τον Παναιτωλικό και έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί, στις συνθήκες μιας συμμετοχής, με τον Θρύλο.

Μιλώντας στη Nova, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, μίλησε για τη νίκη στο Αγρίνιο-μισή πρόκριση, για τον αγωνιστικό ρυθμό, που χρειάζεται ένας παίκτης, που δεν παίζει πολύ, ενώ είπε και μία μεγάλη αλήθεια. «Όποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίζει βασικός, ας αλλάξει… επάγγελμα»! Δείχνοντας ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και ότι στον Θρύλο γίνεται τρομερή δουλειά, για να είναι ΟΛΟΙ έτοιμοι και σε εγρήγορση!

«Κάναμε μια καλή νίκη, πάντα μια καλή νίκη με 3-0 είναι σημαντική», είπε αρχικά. «Δεν έχω πρόβλημα με τον αγωνιστικό ρυθμό. Οι προπονήσεις που κάνουμε είναι εξαιρετικές και πάντα είμαι έτοιμος, για να μπω να παίξω», πρόσθεσε. «Και εγώ, όπως και όλοι οι παίκτες, θέλουμε να παίζουμε. Αυτό μας δίνει κίνητρο. Δουλεύω, συνεχίζω να δουλεύω και περιμένω την ευκαιρία μου», κατέληξε.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ