ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το μήνυμα του Θρύλου για τη φετινή αιμοδοσία! (video)

Το μήνυμα του Θρύλου για τη φετινή αιμοδοσία! (video)

Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Ολυμπιακός διοργανώνει αιμοδοσία, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στη μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7. Με ένα υπέροχο βίντεο, ο Θρύλος κάνει νέο κάλεσμα, στον κόσμο, να δώσει το παρών. Μασούρας, Ανδρούτσος και Μπουχαλάκης, στέλνουν το μήνυμά τους, για την ιερή αυτή πρωτοβουλία…

Θυμίζουμε:

Ο Ολυμπιακός στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 στον χώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Λόγω των περιοριστικών μέτρων και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, η αιμοδοσία θα γίνεται με ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 4800985.

Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά, όπου υπάρχει Τράπεζα Αίματος.

Η θεσμοθέτηση της ετήσιας αιμοδοσίας στη μνήμη των Θυμάτων της Θύρας 7 αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού μας και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Η Αιμοδοσία δίνει ζωή.

Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν χρειαστεί αίμα και οφείλουμε να είμαστε εκεί. Οι διεθνείς στατιστικές λένε ότι το 60% του πληθυσμού θα χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μετάγγιση ολικού αίματος ή ενός από τα στοιχεία του αίματος, ενώ μόνο το 5% των ανθρώπων που μπορούν να γίνουν αιμοδότες δίνουν αίμα.

Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά.

Με ένα βίντεο, το οποίο μας φέρνει σήμερα, η ΠΑΕ, στέλνει ξανά το μήνυμα. Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπως οι Μασούρας, Ανδρούτσος και Μπουχαλάκης, καλούν τον κόσμο να δώσει το παρών στην αιμοδοσία και να προσφέρει ζωή, στους συνανθρώπους μας…

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ