Αυτά έλεγε ο Θέος, για Μάριο, Σωκράτη…

Αυτά έλεγε ο Θέος, για Μάριο, Σωκράτη…
Book Small Mobile

Απώλειες είχε ο Ολυμπιακός, στο ματς με τον Άρη. Πέρα από το 1-1, έχασε παίκτες, με τραυματισμό και η αγωνία, ενόψει Αϊντχόφεν και γενικά, μεγαλώνει. Η κατάσταση της υγείας του Μάριου Βρουσάι και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου είναι η πρώτη ανησυχία, αυτή τη στιγμή, στον Θρύλο…

Ο Μάριος Βρουσάι έφυγε από το Καραϊσκάκη με πατερίτσες και ο κ. Θέος, γιατρός του Ολυμπιακού, είπε χαρακτηριστικά: «Μια βλαισή παραμόρφωση στο δεξί του γόνατο. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχει μια τραυματική ρήξη του έχω πλάγιου συνδέσμου και ίσως και μια διάταση του προσθίου χιαστού. Θα υποβληθεί στον απαραίτητο απεικονιστικό έλεγχο, σε μαγνητική τομογραφία, για να μπορεί να τεθεί και πλήρως η διάγνωση. Στο παιχνίδι της Πέμπτης δεν μπορεί να συμμετέχει».

Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για την περίπτωση Παπασταθόπουλου, λέγοντας: «Δέχθηκε από συμπαίκτη του, από τον Σεμέδο, σε μια αναταραχή που έγινε, σε μία δύσκολη φάση στο τέρμα μας στο πρώτο ημίχρονο, ένα χτύπημα στην κάτω γνάθο. Αυτό είχα σαν συνέπεια να χάσει λίγο τις αισθήσεις του και πέφτοντας στον κάτω χτύπησε και τη δεξιά άκρου μυοκλειδική άρθρωση, δηλαδή τον δεξιό του ώμο. Αρα, έχει μία ευαισθησία στη δεξιά ακραιομυοκλειδική, είχε ένα θλαστικό στο κάτω χείλος, έγινε συρραφή, ακινητοποιήθηκε, θα δούμε και αυτόν αύριο (σ.σ. σήμερα) αφού υποβληθεί στις απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις για την περαιτέρω πορεία του. Δεν μπορώ να απαντήσω για την Ολλανδία ακόμη, βέβαια δεν είναι η σοβαρή κάκωση, συγκριτικά με αυτή του Μάριου, οπότε αύριο θα μπορούμε να δώσουμε μια τελική εικόνα και να έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα».

Εν αναμονή, λοιπόν…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ