Η δουλίτσα γίνεται -και- έτσι, επί «εξυγίανσης»

Η δουλίτσα γίνεται -και- έτσι, επί «εξυγίανσης»
Book Small Mobile

Δεν είναι, δυστυχώς, η πρώτη φορά, κατά την οποία το βλέπουμε. Και δυστυχώς φαίνεται ότι δεν θα σταματήσουμε να το βλέπουμε… Η ανοχή στο σκληρό παιχνίδι, εις βάρος του Ολυμπιακού είναι ένα από τα… «βέλη» στη… φαρέτρα της «εξυγίανσης». Και έτσι γίνεται, μεταξύ άλλων, η… δουλίτσα.

Κλωτσούν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, για να παίρνουν κάρτες οι… παίκτες του Μαρτίνς. Τα έχουμε αναφέρει τόσες και τόσες φορές. Μπαίνουν μέσα στο γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι» και αντιμετωπίζουν, πέρα από τις όποιες δεδομένες δυσκολίες, ενός αγώνα, το υπέρμετρα, σε ορισμένες περιπτώσεις, σκληρό παιχνίδι, εις βάρος τους.

Και χθες, οι παίκτες του Άρη έπαιζαν, σε αρκετές περιπτώσεις, πιο δυνατά και πιο σκληρά, του επιτρεπτού, όμως… οι παίκτες του Μαρτίνς έπαιρναν κάρτες… Πήραν 5 κίτρινες οι παίκτες του Ολυμπιακού και… 3 εκείνοι του Άρη! Οι οποίοι έπαιζαν, κατά γενική ομολογία, πολύ πιο σκληρά, από ότι εκείνοι του Μαρτίνς…

Ήταν σαν να δίνει, ο Σιδηρόπουλος, το… ΟΚ στους παίκτες του Άρη, να κλωτσούν πιο δυνατά, από όσο επιτρέπεται… Και ο Ολυμπιακός την έχει πατήσει αρκετές φορές, έτσι, στο παρελθόν… Έχει χάσει παίκτες, από μαρκαρίσματα σκληρά… Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζήσαμε… Ατιμωρησία στο σκληρό παιχνίδι, δίνει ώθηση και… ελευθερία, στους αντιπάλους του Ολυμπιακού… Κλασσικό «εξυγιαντικό»… τρικ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ