Τώρα μόνο PSV… Τίποτα άλλο…

Τώρα μόνο PSV… Τίποτα άλλο…
Book Small Mobile

Ο Ολυμπιακός δεν έχει τη δυνατότητα χαλάρωσης. Ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, επανέρχεται, σε λίγες ημέρες, στην Ευρώπη, για να το… υπερασπιστεί, όπως και για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και να πάρει, απέναντι στην PSV, την πρόκριση, στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Παρά τα προβλήματα, παρά τις απουσίες, παρά τις δυσκολίες, το μυαλό (πρέπει να) είναι μόνο στην πρόκριση. Και σε τίποτε άλλο…

Όσα προβλήματα και αν αντιμετωπίζει, αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός, απώλειες, στην Ελλάδα, τραυματισμούς, δυσκολίες εν γένει, εντός και εκτός γηπέδου, με ποδοσφαιριστές που δεν θα έχει στη διάθεσή του, ο Μαρτίνς, προσεχώς, οφείλει να… κλείσει τα αυτιά του και να μπορέσει να προχωρήσει, άμεσα μπροστά.

Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και δεν είναι εύκολο, για την ομάδα να βάλει στην άκρη τις υποχρεώσεις της, σε αυτό. Εξάλλου και χθες, ο Μαρτίνς έκανε αλλαγές, αλλά όχι τόσες πολλές, ώστε να πει κάποιος ότι… δεν ενδιαφέρθηκε, για το παιχνίδι. Έτερον, εκάτερον. Ο Θρύλος οφείλει σε όλες τις διοργανώσεις, να συνεχίσει στο 101% και να μην παραμελεί… ούτε μισή κατοχή μπάλας.

Τώρα επικεντρωνόμαστε μόνο στο ματς της Πέμπτης, για την Ευρώπη. Και στη συνέχεια επανερχόμαστε στο πρωτάθλημα για να συνεχίσουμε να πιέζουμε, για να έρθει το 46ο στο λιμάνι!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ