Κάθε μέρα μετράει, για Σωκράτη!

Κάθε μέρα μετράει, για Σωκράτη!
Book Small Mobile

Ο Ολυμπιακός είδε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αποχωρεί τραυματίας, από τον αγώνα με τον Άρη, το βράδυ της Κυριακής! Ο Έλληνας σέντερ μπακ χτύπησε στον ώμο, πέφτοντας άτσαλα, μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Σεμέδο, στην προσπάθεια απόκρουσης της μπάλας, σε επίθεση του Άρη. Οι φόβοι ήταν έντονοι, για την κατάσταση της υγείας του, καθώς πονούσε πολύ στον ώμο. Όμως τα νέα δεν είναι τόσο ανησυχητικά, αν και δεν είναι και απολύτως ευχάριστα.

Ο Σωκράτης, όπως έδειξαν οι εξετάσεις, τις οποίες έκανε σήμερα, υπέστη κάκωση δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης. Πράγμα που σημαίνει ότι έχει χτυπήσει στο σημείο, στο οποίο πονούσε και χθες, την ώρα του αγώνα και αναγκάστηκε να φύγει από το γήπεδο.

Τι σημαίνει πρακτικά, αυτή η διάγνωση; Ότι δεν υπάρχει καθαρή εικόνα σε βάθος ημερών. Ότι η κατάσταση της υγείας του θα εκτιμάται, ξανά και ξανά, μέρα με τη μέρα. Δεν υπάρχει, αυτή τη στιγμή, απολύτως καθαρή εικόνα, για το πως μπορεί να είναι, ο παίκτης, αύριο, ας πούμε. Κοινώς, ο Σωκράτης δίνει μάχη με τον χρόνο, για να προλάβει την, εντός των ημερών, μάχη του Ολυμπιακού, με την PSV, στην Ολλανδία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ