ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με οδηγό το παιχνίδι του Λονδίνου (video)

Με οδηγό το παιχνίδι του Λονδίνου (video)

Κάτι λιγότερο από δύο ημέρες έμειναν για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία για τη ρεβάνς της φάσης των «32» του Europa League. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Πειραιά καλείται να αγωνιστεί σε μία δύσκολη έδρα.

Γενικότερα τα καταφέρνει περίφημα και εκτός έδρας στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπως ακριβώς είχε κάνει και πέρυσι κόντρα στην Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα. Στο πρώτο παιχνίδι τότε ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί από την Λονδρέζικη ομάδα με 0-1 και στη ρεβάνς είχε στείλει το παιχνίδι στην παράταση, όπου και προκρίθηκε με 1-2 χάρη στο σπουδαίο τέρμα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Μπορεί εκείνο το παιχνίδι να μην έχει πολλές ομοιότητες με το παιχνίδι της Πέμπτης, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν ακόμα μία μεγάλη νίκη και να χαρίσουν ακόμα μία ευρωπαϊκή πρόκριση στον Ολυμπιακό.

Αυτό που θα πρέπει να κάνουν είναι να αγωνιστούν σαν να είναι 0-0, χωρίς να έχουν στο μυαλό τους το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει τον τρόπο και είναι σίγουρος για τους παίκτες του, όπως ήταν και τότε στο Λονδίνο. 

Δείτε πως είχε έρθει η πρόκριση του Θρύλου στην Αγγλία:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ