Ο Σένκεφελντ αποθεώνει Ελ Αραμπί και Θρύλο
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε στην ολλανδική ιστοσελίδα «VoetbalPrimeur» και αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ερυθρόλευκους, αφού στάθηκε στην τρομερή επίθεση που διαθέτει, αλλά και στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις, αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Europa League. Η Αϊντχόφεν θα πρέπει να βάλει γκολ στην αρχή του ματς, αν θέλει να ελπίζει. Σίγουρα δεν παίζει απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα είναι δύσκολη αναμέτρηση».
Aναφερόμενος στο πρώτο ματς που έγινε στο Φάληρο και έληξε 4-2 υπέρ του Ολυμπιακού είπε:
«Ήταν καλή η Αϊντχόφεν στο πρώτο παιχνίδι αλλά δεχόταν πολύ εύκολα γκολ. Είναι επικίνδυνο να μην παίζεις καλή άμυνα κόντρα στον Ολυμπιακό γιατί έχει παίκτες που μπορούν σε τιμωρήσουν. Πάρτε παράδειγμα από τον Ελ Αραμπί, ένας πραγματικός δολοφόνος».









