Σουρλής: «Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα»

Σουρλής: «Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα»
Book Small Mobile

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στον Βόλο, έχοντας πριν από μερικές ημέρες, πετύχει ένα θρίαμβο πρόκρισης, στην Ολλανδία, επί της PSV. Ο Βασίλης Σουρλής μίλησε στη Nova, για αυτή την πρόκριση, αλλά και για το ματς με τον Βόλο, που έρχεται, σε λίγη ώρα. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, παίζοντας ως… Θρύλος.

Αναλυτικά:

«Ήταν μία μεγάλη πρόκριση. Το θέλαμε από την αρχή, το δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα και έπρεπε να περάσουμε. Στο ματς στο Αϊντχόφεν θεωρώ ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε, στην αρχή του παιχνιδιού. Αλλά από το πρώτο, μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαμε πίστη. Πιστεύαμε, ο ένας στον άλλο. Και το γκολ του Χασάν ήταν μία δικαίωση!

Τώρα έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Πρώτο εκείνο με τον Βόλο. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και βγάλουμε ποιότητα, δεν θα έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα.

Ο Βόλος είναι μία πολύ καλή ομάδα, προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Αλλά πιστεύω ότι εμείς είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα. Και ότι αν μπούμε μέσα στο γήπεδο, όπως πρέπει να μπούμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Δεν θεωρώ δύσκολο το να παίζουμε εκτός έδρας. Ειδικά τώρα με τον κορονοϊό, που τα γήπεδα δεν έχουν κόσμο. Είναι σαν να παίζουμε στο γήπεδό μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ