ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χωρίς Μπα, αλλά με Σα, ο Ολυμπιακός πάει στο Αλκαζάρ!

Χωρίς Μπα, αλλά με Σα, ο Ολυμπιακός πάει στο Αλκαζάρ!

Ο Ολυμπιακός έχει, ξανά, εντός των συνόρων μάχη, για το πρωτάθλημα, πριν επιστρέψει στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Απέναντι στην ΑΕΛ, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, τελευταία πριν τα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για άλλο ένα τρίποντο, το οποίο θέλει αδιαμφισβήτητα να πάρει.

Ο πρωτοπόρος της Σούπερ Λιγκ ολοκλήρωσε και την τελευταία του προπόνηση, πριν τη «μάχη του Κάμπου», με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή! Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Ζοζέ Σα, ενώ εκτός έμεινε ο Ουσεϊνού Μπα, προφανώς για να προφυλαχθεί και να προετοιμαστεί, ενόψει της ρεβάνς με την Άρσεναλ! Παράλληλα, ο Μαρτίνς πήρε μαζί του, τον νεαρό Χριστοφιλόπουλο, ο οποίος παίζει σέντερ μπακ.

Αναλυτικά:

Την τελευταία του προπόνηση πριν ταξιδέψει για τη Λάρισα πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, που απαρτίζεται από 23 παίκτες.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ την Κυριακή (19:οο, novasports3HD) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος:

Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ