ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος είσαι! Κάνε το άλμα! (photo)

Θρύλος είσαι! Κάνε το άλμα! (photo)

Είναι δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Κανείς δεν το αμφισβητεί! Κανείς δεν… αιθεροβατεί. Το να γυρίσει ο Ολυμπιακός, την παρτίδα, από το 1-3 του πρώτου αγώνα, θα είναι μία μεγάλη υπέρβαση. Σαν αυτές, όμως, στις οποίες ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος! Σαν αυτές, στις οποίες η ομάδα του Μαρτίνς, ο Θρύλος του Μαρινάκη, συνολικά, έχει συνηθίσει, απολύτως, τον κόσμο του! και μία τέτοια υπέρβαση, καλείται να κάνει ξανά, απόψε, ο Θρύλος, σε μία προσπάθεια να ξεπεράσει ένα τεράστιο εμπόδιο, το οποίο έχει μπροστά του, για να πάει στους «8» του Europa League!

Δεν θα είναι πρώτη φορά. Η τελευταία μάλιστα, χρονικά, ήταν πριν από έναν χρόνο και κάτι ψιλά… Και ήταν σε… πανηγυρικό τόνο! Απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Δεν είναι ίδιες οι συνθήκες και δεν είναι ίδιες οι ομάδες. Και η Άρσεναλ, μετά το περσινό της… πάθημα, πήρε το μάθημα και παραμένει πολύ πιο… υποψιασμένη. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα, αλλά και τα ψυχικά αποθέματα, για να καταφέρει να ξεπεράσει και ΑΥΤΟ το εμπόδιο! Απέναντι στην ομάδα του Λονδίνου, μέσα στο ίδιο της το σπίτι… Όπως ξέρει και όπως το έχει ξανακάνει!

Όσο δύσκολο και αν είναι. Όσο αδιανόητο και αν φαίνεται στους… άλλους. Για εμάς, που ξέρουμε το επίπεδο και την αξία της ομάδας του Μαρτίνς, είναι μία υπέρβαση. Όχι ένα θαύμα… Τα θαύματα είναι… για άλλους. Για τον Θρύλο είναι… ρουτίνα, το να ψάχνει υπερβάσεις!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ