ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βόμβες Κούγια πριν από τις εκλογές στην ΕΠΟ: Αυτοί έχουν μόνο ένα στόχο. Να εκτελούν εντολές!

Βόμβες Κούγια πριν από τις εκλογές στην ΕΠΟ: Αυτοί έχουν μόνο ένα στόχο. Να εκτελούν εντολές!

«Βόμβες» από τον Αλέξη Κούγια -παραμονές των εκλογών της ΕΠΟ-. Όπως το συνηθίζει ο σπουδαίος ποινικολόγος -και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ- μιλά με διευθύνσεις και ονόματα για όσα απίθανα συμβαίνουν στο παρασκήνιο και με έναν τρόπο «διαφεντεύουν» τις τύχες του ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Για όσα ακούμε εδώ και χρόνια και δυστυχώς τα συνηθίσαμε σχεδόν ως φυσιολογικά -ου μην και αυτονόητα- μιας και κανείς δεν τα σταμάτησε ποτέ.

Για πράγματα που είναι δύσκολο να τα συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Να τα αντιληφθεί κάθε κανονικός άνθρωπος που δηλώνει φίλαθλος και ψυχαγωγείται από το ποδόσφαιρο. Για έναν ολόκληρο, καλά κουρδισμένο, μηχανισμό που ξεκινά από τον -με κάθε τρόπο- έλεγχο των εκλογών στις τοπικές ΕΠΣ και φτάνει ως την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ως την διοίκηση της ΕΠΟ.

«Λάβρος» για τον Θωμά Μητρόπουλο και την δράση του από το 1996. Τον -εξωδιοικητικό παράγοντα- της ΑΕΚ Γιάννη Παπαδόπουλο. Επεξηγηματικός για τον τρόπο εκλογής αλλά και της άσκησης καθηκόντων των παραγόντων της Ομοσπονδίας που προέρχονται από τις ΕΠΣ και απαρτίζουν την Εκτελεστική Επιτροπή. «Παιδιά του Θωμά» όπως χαρακτηριστικά τα αποκαλεί.

Λεπτολόγος για το ντόμινο ως το Πάρκο Γουδή με σκοπό τον έλεγχο της διαιτησίας στο επαγγελματικό αλλά και στο  ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αποκαλυπτικός για τις έρευνες που διεξάγει αυτόν τον καιρό η Επιτροπή Δεοντολογίας προσπαθώντας να βρει την άκρη του νήματος.  Αλλά και για άλλα πολλά που έρχονται απευθείας από σκοτεινά σοκάκια που θα έπρεπε να απασχολούν το αστυνομικό ρεπορτάζ. Όπως το –από απόκρυψη- τηλεφώνημα που δέχθηκε μόλις χθες από κάποιον που έδειξε ενδιαφέρον για την… υγεία του.

Μια δήλωση που είναι βέβαιο πως θα συζητηθεί. Από έναν άνθρωπο που ζει το ποδόσφαιρο από «μέσα» εδώ και δεκαετίες και που όπως έχει πλέον αποδεχθεί πληρώνει ακριβά αυτό το τίμημα.

«Να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο»

Νιώθει πως αυτή τη φορά μπορεί να αλλάξει κάτι, όπως θα διαπιστώσετε από την δήλωση του. Και αυτή είναι η αφετηρία:  «Επιτέλους, αποφάσισε η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο.  Επιτέλους από 1996 και μετά, που ο πιο βρώμικος άνθρωπος που πέρασε από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Θωμάς Μητρόπουλος, μαζί με όλο αυτό το βρώμικο συνεργείο των διαιτητών που εγκαθίδρυσαν αυτή την Καμόρα στην ΕΠΟ που δυστυχώς ακόμη συνεχίζει από το παρασκήνιο να δηλητηριάζει ότι τίμιο υπάρχει σε επίπεδο και επαγγελματικού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Νιώθω ότι θα γίνει οπωσδήποτε κάτι» λέει στο In.gr ο Αλέξης Κούγιας. Και αφήνει τις σκέψεις του να απλωθούν σε μια δήλωση  που έρχεται να φωτίσει όσα συμβαίνουν εδώ και 25 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

 

Θ. Μητρόπουλος

Εγκληματική οργάνωση

«Από το 2016 που η ΑΕΛ ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ φωνάζω για το ότι μια εγκληματική οργάνωση, που είναι οι μαθητές του Θωμά Μητρόπουλου, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Παπαδόπουλο και συνεργάτες τον -πρόεδρο της  ΕΠΣ Αχαΐας- Δανιήλ και τον -ταμία της ΕΠΣ- Ντάσιο, εγκαθίσταται σε ξενοδοχεία επαρχιακών πόλεων πριν από τις εκλογές των τοπικών ΕΠΣ σε όλη την Ελλάδα. Συνοδεύεται συνήθως από τον δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου και από εύσωμους επικίνδυνους κακοποιούς και είτε δωροδοκεί εκπροσώπους σωματείων –σφραγίδων (ευτυχώς που ξεκαθάρισε ο κ. Αυγενάκης την κόπρο του Αυγεία) είτε πραγματικών με ποσά που κυμαίνονται ως και τις  20. 000 ευρώ, με σκοπό να εκλέγονται οι πρόεδροι που επιθυμούν.  Με σκοπό τον έλεγχο της ΕΠΟ, της Εκτελεστικής Επιτροπής και των άλλων Επιτροπών και κατά αντανάκλαση όλων των διαιτητών. Ακόμη και στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα».

Υποψήφιος πρόεδρος που δεν ξέρει Αγγλικά

«Τα πρόσωπα που επιλέγονται και εκλέγονται είναι ανύπαρκτου οικονομικού και ηθικού βεληνεκούς. Έτσι είδαμε αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ τον Βακάλη από την ΕΠΣ Σάμου έναν υπάλληλο χρωματοπωλείου στη Σάμο. Έτσι βλέπουμε παντοδύναμους στην ΕΠΟ σαν τον -ιδιοκτήτη μπαρ στο Αιγάλεω- Θωμαϊδη. Έτσι βλέπουμε παντοδύναμο στην ΕΠΟ και προαλειφόμενο για υψηλή θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή τον άνεργο λογιστή Δανιήλ από την ΕΠΣ Αχαΐας, ο οποίος έχει εκδιωχθεί λόγω ατασθαλιών από τον συνεταιρισμό γαλακτοπαραγωγών Αχαΐας και τον οποίον τον είχα έφορο εγώ όταν ήμουν ιδιοκτήτης στη Παναχαϊκή. Τον Παπαχρήστου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Και τον απλό υπάλληλο δικαστηρίων Λιβαδειάς, Νίκα, να προαλείφεται για πρόεδρος της ΕΠΟ. Χωρίς καν να γνωρίζει Αγγλικά».

Τις εντολές του Γιάννη Παπαδόπουλου

«Αυτοί έχουν μόνο ένα στόχο στο μυαλό. Να εκτελούν τις εντολές του Γιάννη Παπαδόπουλου. Του ίδιου που πέτυχε χωρίς δικαστική απόφαση και μάλιστα με σύμφωνη γνώμη της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ,  αποζημίωση 360.000 ευρώ ενώ ήταν ο τελευταίος υπάλληλος ΕΠΟ και οδηγός του Βασίλη Γκαγκάτση. Μόνο να πάρει κάποιος τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του Κοριόπολις θα αντιληφθεί ότι η καθημερινή του απασχόληση –και μοναδική ως το 2012- μαζί με όλη αυτή την εγκληματική οργάνωση Ηλιούπολης, να στήνουν όλα τα παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ο Λαϊνης και το τίμημα

«Το πρόσωπο αυτό όπως και οι υπόλοιποι στο Κοριόπολις, ευεργετήθηκαν από εμένα για δύο λόγους, που πρέπει να ερευνηθούν από την Εισαγγελία. Ο πρώτος είναι ότι παραμονές της δίκης του Κοριόπολις με μια κωμική δικαιολογία, ο αντιεισαγγελέας Λαϊνης μου αφαίρεσε τη φρουρά μου για να μείνω ανυπεράσπιστος. Ο δεύτερος ότι τους λυπήθηκα. Όμως επειδή δεν πέρασα ποτέ από το ταμείο του Θωμά, που μαζί με τον Διακοφώτη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο αλλά και υπαλλήλους της ΕΠΟ που είναι παιδιά  του Θωμά, στην εγκληματική οργάνωση που είχε κάνει από το 1996 και μετά, προσπαθούν να καταστρέψουν την ΑΕΛ . Με αποκορύφωμα αυτή τη βρώμικη απόφαση για την ανάκληση των δελτίων στην αναμέτρηση με την Λαμία, που με συνοπτικές διαδικασίες κατέπεσε. Για να αντιμετωπίσουμε χωρίς έντεκα ποδοσφαιριστές τη προστατευόμενη Λαμία του Γιαννάκη. Μόνο και μόνο για να με εκδικηθούν Γιατί από το 1996 αποκαλύπτω την εγκληματική δράση τους».

Τα γρανάζια

«Αντί να έχει γίνει από το 1996 αυτό που κάνει σήμερα η Επιτροπή Δεοντολογίας, τιμωρούσαν εμένα και την ΑΕΛ για δήθεν δυσφήμιση του αθλήματος.  Ο άμεσος συνεργάτης τους Λαίνης ασκούσε διώξεις μετά από αποδελτίωση που έκαναν ο Αλέξης Δέδες και άλλοτε υπάλληλος του Γιάννακη στην ΑΕΚ. Και ο Θάνος Μπλούνας δεξί χέρι του Θωμαϊδη. Ένα ιδιαίτερα ευάλωτο πρόσωπο λόγω των προσωπικών επιλογών στη προσωπική του ζωή- γιατί διαλέγουν τέτοια άτομα- που εύχομαι να έχει απεμπλακεί από το προσωπικά το πρόβλημα. Εκείνος που για να συνεργάζεται στην εξόντωση των άλλων με Λαϊνη και Δέδε- παίρνει 6000 ευρώ το μήνα».

Το τηλεφώνημα

«Τα στοιχεία που υπάρχουν στην έρευνα της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι μυστικά. Από τι γνωρίζω όμως έχουν ανοίξει τα στόματα. Για αυτό και τις τελευταίες ημέρες- με αποκορύφωμα χθεσινό τηλεφώνημα με απόκρυψη από κάποιον που φέρεται να ενδιαφέρεται για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα μου- οι απόπειρες προκειμένου να σταματήσω να επιχειρώ να οργανώσω την προσπάθεια εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το τονίζω αυτό γιατί ιδιοκτήτες, επιστήμονες, επιχειρηματίες, είμαστε έρμαια αυτών των κακοποιών που εμφανίστηκαν ως εξυγιαντες και είναι οι ίδιοι στην πραγματικότητα από το 1996 με τους διαιτητές τους παρατηρητές. Στο τελευταίο διάστημα βάζουν στημένους παρατηρητές στα εκτός έδρας μας της ΑΕΛ οι οποίοι παραποιούν  γεγονότα για να με σταματήσουν, να τιμωρηθώ όπως έκαναν στο παρελθόν».

 

 

Η τελευταία ελπίδα

«Αύριο έχουμε εκλογές. Εμείς θα ψηφίσουμε ανοιχτά τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τα παιδιά του 2004. Η Επιτροπή Δεοντολογίας πρέπει να ελέγξει μιας προς μιας τις εκλογές Ενώσεων που εκβίαζαν τον κ. Αυγενάκη  και τόλμησαν κάποια στιγμή να εμφανίσουν ως υποψήφιο τον Ψαρόπουλο, δεξί χέρι του Θωμά Μητρόπουλου και αφεντικό του Παπουτσέλη. Προσπάθησαν να τον αναβαθμίσουν. Η τελευταία μας ελπίδα είναι η Επιτροπή Δεοντολογίας. Αλλιώς θα πρέπει να πουλήσουμε τις ομάδες μας ή να τις χαρίσουμε. Γιατί είναι βέβαιο πως αυτή η εγκληματική οργάνωση θα καταφέρει να μας εξοντώσει δικαστικά και αγωνιστικά».

Ο Αλαφούζος και ο Σαββίδης

«Χαίρομαι που τον τελευταίο καιρό το έχει καταλάβει αυτό και ο κύριος Αλαφούζος που δεν γνώριζε. Ελπίζω να το αντιληφθεί και ο Ιβάν Σαββίδης γιατί κάποιοι περίεργοι στο περιβάλλον του όπως ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν του λένε την αλήθεια και επενδύουν στη διχόνοια».

 

 

Μ. Κλάτενμπεργκ

Ξέρουν στη Νιόν

«Είμαι βέβαιος ότι ο κύριος Κλάτενμπεργκ τον οποίο θα συναντήσω από τη Δευτέρα και μετά, είναι ενημερωμένος πλέον για το τι συμβαίνει. Για το τι έχουν κάνει στο ποδόσφαιρο κάποιοι πολύτιμοι συνεργάτες του. Και ελπίζω να πάρει τη διαιτησία στα χέρια του. Έχω ενημερώσει τον κύριο Λάκοβιτς και τον κύριο Γεωργίου στη Νιόν. Και χάρηκα που γνωρίζουν για πρόσωπα και συμπεριφορές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άκουγα ότι προαλείφεται για πρόεδρος της ΕΠΟ ο Παναγιώτης Δημητρίου, πρόσωπο που ο Θωμάς το είχε για τα θελήματα. Αν θέλουν να δουν τι γίνεται ας κοιτάξουν στη Σούπερ Λιγκ 2. Ας κοιτάξουν τι κάνουν εκεί οι διαιτητές, όπως ο γιος της γραμματέως της ΕΠΣ Αθηνών. Εγώ τα λέω χρόνια, αλλά μέχρι τώρα τα αυτιά και τα μάτια ήταν κλειστά. Χαίρομαι που η Επιτροπή Δεοντολογίας πήρε την υπόθεση στα χέρια της».

Πηγή: in.gr

 

PHOTO GALLERY

Βόμβες Κούγια πριν από τις εκλογές στην ΕΠΟ: Αυτοί έχουν μόνο ένα στόχο. Να εκτελούν εντολές!
Βόμβες Κούγια πριν από τις εκλογές στην ΕΠΟ: Αυτοί έχουν μόνο ένα στόχο. Να εκτελούν εντολές!
Βόμβες Κούγια πριν από τις εκλογές στην ΕΠΟ: Αυτοί έχουν μόνο ένα στόχο. Να εκτελούν εντολές!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ