ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανδρέα, είσαι έτοιμος;

Ανδρέα, είσαι έτοιμος;

Σας έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό ότι πρόθεση της Διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να διατηρήσει τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, στις τάξεις του, και την προσεχή χρονιά. Αλλά και όχι μόνο. Ο διεθνής Έλληνας άσος είναι ένα πολύ σοβαρό παιδί, ένας πρώτης τάξεως ποδοσφαιριστής και με το ταλέντο του, την ωριμότητα στο παιχνίδι του, αλλά και τη συνολική ποιότητά του, ως ποδοσφαιριστής και άνθρωπος, εν γένει, έχει κερδίσει μόνο υποστηρικτές, στις τάξεις των Πειραιωτών.

Μετά την ανανέωση του Ματιέ Βαλμπουενά, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι βλέπουν την ώρα της ανανέωσης του Ανδρέα Μπουχαλάκη, να έχει φτάσει. Ο Έλληνας άσος περιμένει και εκείνος την κλήση του, από τη Διοίκηση του Συλλόγου, για να προχωρήσει το θέμα του και να παραμείνει κάτοικος Ρέντη, για το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει, στο πρόσωπο του Ανδρέα Μπουχαλάκη, έναν ποιοτικό μέσο, με ικανότητα στην ανασταλτική λειτουργία και στην ανάπτυξη, της ομάδας, ο οποίος βρίσκει και δίχτυα. Το βασικότερο; Είναι ένα δικό του παιδί, το οποίο είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και το οποίο αγαπά τον Ολυμπιακό.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ανδρέα Μπουχαλάκη, με τον Θρύλο, είναι η μοναδική εξέλιξη, την οποία μπορεί να έχει η υπόθεσή του. Και όλα δείχνουν ότι προς τα εκεί πηγαίνει το πράγμα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ