ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η A’ Bola γράφει για Νις-Μαρτίνς! (photo)

Η A’ Bola γράφει για Νις-Μαρτίνς! (photo)

Ενδιαφέρον της γαλλικής Νις, να πάρει τον Πέδρο στον πάγκο της, αποκαλύπτουν σήμερα οι Πορτογάλοι. Συγκεκριμένα, η A’ Bola γράφει για ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας, για τον Μαρτίνς, τον οποίο τσεκάρει, για τη θέση του προπονητή. Όπως γίνεται γνωστό, από το εν λόγω δημοσίευμα, ο Μαρτίνς μπορεί να μην είναι ο πρώτος στόχος, της Νις, αλλά είναι μία από τις επιλογές, τις οποίες εξετάζει και τις οποίες έχει στη λίστα της.

Ο Πέδρο έχει δηλώσει επανειλημμένα, ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος εδώ, στον Ολυμπιακό. Και ότι κάποια μέρα θα ήθελε να προπονήσει στην Αγγλία. Το ενδιαφέρον από το Σαμπιονά, ωστόσο, αν και δελεαστικό, πιθανώς δεν θα αρκούσε, για να πάρει τον Πέδρο μακριά από το λιμάνι. Εδώ κάνει πρωταθλητισμό, έχει την Ευρώπη και μπορεί πάντα να στοχεύει σε υψηλούς στόχους…

Όπως αναφέρει η A’ Bola, πάντως, φαβορί για τη θέση του προπονητή, στη Νις, εμφανίζεται να είναι ο Πέτερ Μπος, που βρισκόταν από το 2018 στη Λεβερκούζεν, με την συνεργασία του με τις «ασπιρίνες» να λύνεται προ μερικών ημερών.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ