ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Απίστευτα πράγματα με το «καλημέρα» στην ΕΠΟ!

Απίστευτα πράγματα με το «καλημέρα» στην ΕΠΟ!

Έτσι, για να μπαίνουμε και σε κλίμα… 6-5, γιατί όσο ο Ολυμπιακός βάζει 5άρες, τόσο η… παρέα της ΕΠΟ, που πανηγυρίζει εδώ και μέρες για το… κουμάντο στην ομοσπονδία, θα κάνει πράγματα, σαν το σημερινό. Ποιο σημερινό; Την πρόταση, από τον Παναγιώτη Δημητρίου, αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ και όχι από τον ίδιο τον πρόεδρο, Θοδωρή Ζαγοράκη, του Ιάκωβου Φιλιππούση, ως Εκτελεστικό Γραμματέα της ΕΠΟ!

Για να το πούμε απλά, λοιπόν: Αντί ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, να προτείνει τον νέο Εκτελεστικό Γραμματέα, της ομοσπονδίας, ο οποίος παίρνει την θέση του Δέδε, αποχώρησε από την πρώτη συνεδρίαση, επί θητείας του και την πρόταση έκανε ο Παναγιώτης Δημητρίου!

Βάσει του άρθρου 39 παράγραφος 5 του καταστατικού της ΕΠΟ, μόνο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, εν προκειμένω ο Ζαγοράκης, μπορεί να προτείνει τον Εκτελεστικό Γραμματέα. Αλλά ο Ζαγοράκης αποχώρησε και τον ρόλο αυτό ανέλαβε ο Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος στο μεταξύ έγινε και αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ!

Ο Δημήτρης Αγραφιώτης αποχώρησε, επικαλούμενος το παραπάνω άρθρο και την όλη… παρανομία, στην κατάσταση, ενώ αποχώρησε και ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, λόγω του ότι δεν είχε εξουσιοδότηση να ψηφίσει. Αποχώρησε και ο Λεουτσάκος, για τον ίδιο λόγο και δεν ψήφισε, ενώ οι Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ) και Αλεξίου (ΑΕΚ) ψήφισαν… λευκό! Για την ιστορία, αντιπρόεδρος στην ΕΠΟ μπήκε ο Αντωνίου, από την ΕΠΣ Πέλλας και ταμίας ο Τζαφέρης, από τη Δυτική Αττική…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ