Ισόβιο αποκλεισμό για Μελισσανίδη και -10 στην ΑΕΚ, προτείνει η Επιτροπή Δεοντολογίας!

Ισόβιο αποκλεισμό για Μελισσανίδη και -10 στην ΑΕΚ, προτείνει η Επιτροπή Δεοντολογίας!
Book Small Mobile

Όπως έγινε γνωστό προ ολίγων ημερών, η Επιτροπή Δεοντολογίας ανέλαβε δράση, για την υπόθεση των εκλογών της ΕΠΣ Καρδίτσας και την πιθανή εμπλοκή της ΑΕΚ σε αυτές, μέσω του Γιάννη Παπαδόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι ποινές, τις οποίες η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγείται βαρύτατες ποινές, για την ΑΕΚ και τους Μελισσανίδη-Γιάννη Παπαδόπουλο-Άγγελο Δανιήλ!

Συγκεκριμένα η εισήγηση του της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι αφαίρεση 10 βαθμών από την ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο σε Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και στο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ!!

Αντιλαμβανόμαστε, προφανώς, ότι μιλάμε για βαρύτατες ποινές. Με την αφαίρεση βαθμών να φτάνει προφανώς συνδυαστικά στο -10, καθώς η ανώτερη ποινή είναι το -6! Ωστόσο, εκείνο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η πιθανότητα ισόβιου αποκλεισμού του Δημήτρη Μελισσανίδη, από το ποδόσφαιρο, όπως και των δύο προαναφερθέντων. Του Γιάννη Παπαδόπουλου και του Άγγελου Δανιήλ.

Όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης (όπως και οι άλλοι δύο παράγοντες) θα παραπεμφθούν στο Δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ… Και θα υπάρξουν πολλά επεισόδια ακόμη, για την υπόθεση αυτή, η οποία αποδεικνύεται… βαρύνουσας σημασίας!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ