ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μία κατηγορία μόνος του

Ολυμπιακός: Μία κατηγορία μόνος του
Book Small Mobile

Από το 1-5, στο 3-1. Στο 8-2 συνολικά, σε δύο αγωνιστικές, απέναντι σε «συμμάχους, εξυγιαντές», οι οποίοι το μόνο που κάνουν, από την αρχή της σεζόν είναι να προσπαθούν να… ρίξουν τον Ολυμπιακό, στο επίπεδό τους… Απέναντι σε ομάδες, οι οποίες έχουν φτάσει στο σημείο να πανηγυρίζουν, πλέον, περισσότερο για τα… 6-5, παρά για τα… γκολ που βάζουν. Στις άλλες ομάδες, γιατί με τον Ολυμπιακό… τα τρώνε τα γκολ.

Δεν έχει αντίπαλο. Δεν έχει ανταγωνισμό. Όχι απλά δεν υπάρχει ισάξιός του, στη Σούπερ Λιγκ, αλλά η απόσταση ανάμεσα στον Θρύλο και τους άλλους είναι τόσο μεγάλη, που… δεν μαζεύεται. Όχι μέσα σε μια σεζόν, αλλά ούτε σε μια τριετία… Με τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός δουλεύει και προχωρά, η διαφορά μόνο θα μεγαλώνει και η ψαλίδα μόνο θα… ανοίγει, από τους «συμμάχους εξυγιαντές». Έρχεται και το ματς με τον ΠΑΟΚ και το πράγμα αναμένεται να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο, για το μπλοκ της «παύλας».

Μήπως να το σκεφτούν σοβαρά και να το… λήξουν τώρα; Όσο είναι ακόμη καιρός… Όσο είναι ακόμη σε θέση να… σώσουν εαυτούς από μελλοντικά… «τρίμπαλα» και «πεντάρες». Από μελλοντικούς διασυρμούς… Ποτέ δεν είναι αργά. Αργά θα είναι μόνο, όταν το 8-2, γίνει… 18-2. Τότε, το πράγμα δεν θα μαζεύεται και οι αντιδράσεις των ίδιων τους των οπαδών μπορεί να είναι… «εκρηκτικές»!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ