ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναστόπουλος για Θρύλο: «Έχει ξεφύγει»

Αναστόπουλος για Θρύλο: «Έχει ξεφύγει»
Book Small Mobile

Είναι τεράστια η διαφορά του Ολυμπιακού, από τους άλλους, γύρω του, στη Σούπερ Λιγκ. Δεδομένο αυτό. Και βαθμολογικά, αλλά και συνολικά, σε επίπεδο οργάνωσης. Και σε αυτό στάθηκε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο Νίκος Αναστόπουλος, αναλύοντας την εικόνα της Σούπερ Λιγκ.

«Ο Ολυμπιακός γενικώς έχει ξεφύγει. Όχι μόνο ρίχνει λεφτά η διοίκηση, αλλά κάνει και σωστές επιλογές στην αντικατάσταση αυτών που φεύγουν. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι ασταθείς, ο Παναθηναϊκός αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς πήγε στην πορεία. Ο μόνος που έχει σταθερότητα είναι ο Άρης. Ο Ατρόμητος έχει να κερδίσει 9-10 παιχνίδια, εμείς μια φορά το χρόνο χάναμε και μας βάζανε χέρι», είπε ο «μουστάκιας».

Μεγάλη ατάκα, βέβαια, «πέταξε» και όταν ρωτήθηκε για την καλή φυσική κατάσταση, στην οποία ο ίδιος παραμένει, ακόμη και σήμερα. «Δεν μπορείς να είσαι κοιλαράς προπονητής. Αν πας να δείξεις μια άσκηση και πέσεις κάτω, θα γελάνε οι παίκτες. Το θυμάμαι από τη δική μου εποχή αυτό. Είχαμε τον Αντώνη Γεωργιάδη, καλός προπονητής, πρωτοπόρος για την εποχή, αλλά είχε τα κιλάκια του», είπε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ