Ρέαμπτσιουκ: «Ελπίζω σύντομα με τον κόσμο»

Ρέαμπτσιουκ: «Ελπίζω σύντομα με τον κόσμο»
Book Small Mobile

Ο Ρέαμπτσιουκ είναι μόλις λίγους μήνες στην ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά ήδη έχει καταφέρει να δεθεί με τον Σύλλογο και ανυπομονεί να δει από κοντά τους φιλάθλους της ομάδας, για να ζήσει την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη. Ο Μολδαβός μπακ μίλησε στη Nova για Αστέρα Τρίπολης, για το 46ο, για τον κόσμο και το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, είπε: Είμαστε προφανώς απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα στην Τούμπα. Δεν πήγαμε εκεί για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Προσπαθήσαμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις δικές του ευκαιρίες και έτσι κάπως ήρθε η ήττα. Αυτό είναι το άσχημο Το καλό όμως είναι ότι μετά από πολύ λίγο χρόνο έρχεται το επόμενο παιχνίδι, το οποίο σε αναγκάζει να αφήσεις πίσω σου, ό,τι έγινε και να προχωρήσει παρακάτω.

Ως αποτέλεσμα, η ήττα, δεν μπορεί να θεωρηθεί χρήσιμη. Θέλουμε να νικάμε όλα τα παιχνίδια.

Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος για το πρωτάθλημα. Λυπάμαι, όμως, που οι καταστάσεις είναι έτσι και δεν μπορούμε να ζήσουμε τη φιέστα και τη γιορτή με τους φιλάθλους μας. Αυτό είναι κάτι άσχημο, όμως πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βρεθούν μαζί μας.

Ξέρουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και για αυτό θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο για να ξεπεράσουμε και αυτό τον αντίπαλο και να νικήσουμε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ