ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δεν θα παίξουμε σε ζούγκλα"

Book Small Mobile

Για μια ακόμα φορά στη Λεωφόρο επικρατούν συνθήκες "ζούγκλας". Είναι χαρακτηριστικό πως όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού έφτασαν στο γήπεδο και βγήκαν για να κάνουν την πρώτη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, βροχή από κατευθυνόμενες φωτοβολίδες έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο. Μια από αυτές τραυμάτισε στο χέρι τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Φωτοβολίδες με εκτοξευτήρα, γιατί ήταν κατευθυνόμενες. Δηλαδή η αστυνομία και πάλι δεν έχει κάνει σωστό έλεγχο στους οπαδούς του ΠΑΟ, κατά τη διαδικασία εισόδου τους στις εξέδρες του γηπέδου. Αλλά φέτος δεν θα γίνουν τα περσινά. Εάν θέλουν να μετατρέψουν το γήπεδο σε ζούγκλα, ας το κάνουν. Ματς δεν θα γίνει!

Κι αυτό υπογράμμισε ο Σάββας Θεοδωρίδης, μιλώντας στην κάμερα της NOVA. Ο αντιπρόεδρος του Θρύλου, τόνισε πως "Δεν θα παίξουμε σε ζούγκλα". Πρόσθεσε ότι στα αποδυτήρια έχουν ενημερωθεί οι διαιτητές, ενώ την ώρα που έπεφταν οι κατευθυνόμενες φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο ήταν και ο τέταρτος διαιτητής Μιχάλης Κουκουλάκης που είδε ό,τι συνέβη!

Οι παράγοντες των δύο ομάδων μαζί με τους διαιτητές και τους εκπροσώπους της Λίγκας είναι στα αποδυτήρια και συζητούν αναφορικά με την έναρξη ή όχι του ματς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ