Μαρινάκης, Κουντούρης και κόσμος = Ευρωπαϊκά!

Μαρινάκης, Κουντούρης και κόσμος = Ευρωπαϊκά!
Book Small Mobile

Απλά είναι τα πράγματα. Για την ακρίβεια, απλά τα έχουν κάνει να φαίνονται οι άνθρωποι που δουλεύουν μέρα-νύχτα για τον Ολυμπιακό. Δηλαδή, πρώτα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μιχάλης Κουντούρης και μετά όλοι οι συντελεστές του κάθε τμήματος. Και φυσικά, μέσα σε όλους τους συντελεστές είναι και ο κόσμος.

Με την Κάρτα Φιλάθλου και την Κάρτα Μέλους, αλλά και (προ πανδημίας) με την παρουσία του στα γήπεδα όλης της Ελλάδας και της Ευρώπης, ο κόσμος μπορεί να λέει πως βοήθησε να απογειωθούν όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Αν μπορούμε (με τις Κάρτες Μέλους και Φιλάθλου) καλύτερα; Εννοείται πως ναι!

Για να απογειωθούν, όμως, όλα τα τμήματα, υπάρχουν και οι στυλοβάτες. Οι ηγέτες. Οι άνθρωποι που μπήκαν μπροστά και μας έχουν τρελάνει όλους με τα ευρωπαϊκά που διεκδικεί ο Ολυμπιακός και που αρκετά από αυτά τα σηκώνει κιόλας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι διαρκώς δίπλα στον Ερασιτέχνη και στηρίζει από την πρώτη μέρα. Πάντα εκεί, να στηρίξει τις «ερυθρόλευκες» προσπάθειες. Και εννοείται πως έχει κι εκείνος μερίδιο στην σπουδαία επιτυχία της ομάδας Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Μερίδιο, φυσικά, έχει και ο Μιχάλης Κουντούρης, ο άνθρωπος που μπήκε μπροστά, ανέλαβε την Προεδρία του Ερασιτέχνη και έχει σαρώσει τα πάντα. Και αν θεωρείτε εύκολο να σαρώνει τους τίτλους στην Ελλάδα, το έχει κάνει με τα ευρωπαϊκά αυτό!

Ο Μαρινάκης μαζί με τον Κουντούρη και την πολύτιμη προσφορά του κόσμου, οδηγούν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης! Εντάξει είμαστε;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ