ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για Σα και Ρόμα γράφουν οι Ιταλοί!

Για Σα και Ρόμα γράφουν οι Ιταλοί!

Νέο σενάριο μεταγραφής, γύρω από τον Ζοζέ Σα, έρχεται σήμερα, από το εξωτερικό. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν περνάει απαρατήρητος και με την απόδοσή του έχει καταφέρει να τραβήξει επάνω του το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη. Μία εξ αυτών φέρεται να είναι η Ρόμα, λόγω… Μουρίνιο! Αυτό αναφέρει σήμερα η μεγάλη ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport!

Ο Μουρίνιο είχε δει διά ζώσης τον Σα σε δράση, όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Τότεναμ, για το Champions League. Και τώρα, πηγαίνοντας στην «αιώνια πόλη» δείχνει ότι δεν ξεχνά τον τερματοφύλακα του Θρύλου, τον οποίο φέρεται να έχει στο μπλοκάκι του. Ο Σα έχει ανανεώσει πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, με την ρήτρα το προηγούμενο καλοκαίρι να είναι στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Το όνομά του «ακουγόταν» πέρυσι, για την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά είχε υποστεί έναν τραυματισμό και αυτό έδειξε να «χαλάει» την υπόθεση…

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σήμερα οι Ιταλοί, ο Μουρίνιο έχει τον Σα ως έναν από τους μεταγραφικούς του στόχους και δεν αποκλείεται οι Ρωμαίοι να κάνουν πρόταση, στον Ολυμπιακό, για να τον αποκτήσουν!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ