ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός-Μεταγραφές: Ξεφεύγει το πράγμα

Ολυμπιακός-Μεταγραφές: Ξεφεύγει το πράγμα
Book Small Mobile

Την ώρα που οι άλλοι ψάχνουν ποιον θα έχουν προπονητή, ο Ολυμπιακός κυνηγάει Τικίνιο… Άντε να τον πιάσουν… Άντε να κλείσουν την ψαλίδα. Άντε να πλησιάσουν, στο επίπεδο στο οποίο έχει ανέβει ο Θρύλος… Μιλάμε για χαώδη διαφορά, μιλάμε για άλλο «ράφι», μιλάμε για… έτη φωτός απόσταση…

Τι να συζητάμε. Την ώρα που οι άλλοι δεν ξέρουν ούτε ποιος θα σχεδιάσει την ομάδα τους, για την επόμενη σεζόν, στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να κάνουν νέες υπερβάσεις. Ετοιμάζονται να «παίξουν μπάλα» (ήδη το κάνουν) με μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Παικταράδες τύπου Μπελχαντά και Τικίνιο.

Και, ναι. Δεν είναι πάντα δεδομένο ότι όποιον παίκτη τέτοιου επιπέδου κυνηγήσει ο Ολυμπιακός, θα καταφέρει και να τον πάρει. Δεν είναι δεδομένο ότι τέτοιες μεταγραφές θα έχουν την ευτυχή κατάληξη που όλοι στον Ολυμπιακό ελπίζουν, ότι θα έχουν.

Αλλά η ουσία είναι άλλη: ΑΥΤΟ είναι το επίπεδο του Ολυμπιακού. Την ώρα που οι άλλοι χάνουν μέσα από τα χέρια τους τον… Δουβίκα, ο Ολυμπιακός «χτυπάει» την πόρτα ενός παικταρά, όπως ο Τικίνιο Σοάρες, για να τον φέρει στην Ελλάδα να πλαισιώσει… Ελ Αραμπί και Χασάν!

Ξεφεύγει το πράγμα, όπως γράφουμε και στον τίτλο… Σκεφτείτε τι έχουμε να ζήσουμε του χρόνου, στην προσπάθεια των απέναντι να σταματήσουν τον Ολυμπιακό… Τι… «εξυγίανση» έχουμε να ζήσουμε…

** Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο Facebook.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ