ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μουρίνιο για Καμπιάσο!

Μουρίνιο για Καμπιάσο!

Ο τελικός της Ρεάλ με την Ατλέτικο μονοπωλεί αυτές τις ημέρες το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον στην Ευρώπη. Με την UEFA να κάνει αναφορά και στον Ζοζέ Μουρίνιο. Με ένα ειδικό αφιέρωμα στον πρώην νικητή του τίτλου και στους κορυφαίους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε, στη διοργάνωση. Μεταξύ αυτών και ο Εστέμπαν Καμπιάσο.

Η UEFA έκανε ειδική αναφορά στον "Κούτσου", τον μέσο του Ολυμπιακού, τον οποίο και συμπεριέλαβε στους κορυφαίους παίκτες που συνεργάστηκαν με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Το θέμα είναι συνδυαστικό, καθώς είχε να κάνει και με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον "Special One".

Μια 11άδα παικτών που ξεχώρισαν για τη συνεργασία τους με τον Μουρίνιο και ανάμεσά τους ο Αργεντινός μέσος του Θρύλου, με τον οποίο ο Μουρίνιο συνυπήρξε στην Ίντερ. Κι όπως τονίζεται χαρακτηριστικά για τον Καμπιάσο "Ακόμη ένα σημαντικό γρανάζι στις επιτυχίες του Μουρίνιο, σε μια από τις πιο καλοδουλεμένες ομάδες του, αυτής της σεζόν 2009-10".

Την κορυφαία 11άδα παικτών που δούλεψαν με τον Πορτογάλο συμπληρώνουν οι Τσεχ, Κόουλ, Τέρι, Καρβάλιο, Ζανέτι, Λάμπαρντ, Ντέκο, Ρονάλντο, Μιλίτο και Ντρογκμπά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Σχολιαστής ο

    Σχολιαστής ο "Κούτσου"

    Ο Εστέμπαν Καμπιάσο θα συνεργαστεί με το "Sky Sport Italia" για το Copa America Centenario

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ