ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο τραπέζι για Μπρούμα, μόνο με το σωστό ποσό

Στο τραπέζι για Μπρούμα, μόνο με το σωστό ποσό

Ο Ντε Γιονγκ, τεχνικός διευθυντής της PSV, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Θρύλο για, τον Μπρούμα. Ο Ολυμπιακός κινείται, ως γνωστόν, για να κρατήσει τον Πορτογάλο στο ρόστερ του, μόνιμα. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι δεν προτίθεται να δώσει το ποσό, το οποίο η PSV αξιώνει, ως ρήτρα, για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή. Ο Μπρούμα είναι ένας καλός παίκτης, χρήσιμος στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά με 6 εκ. ευρώ θεωρούν στο λιμάνι ότι μπορούν να βρουν καλύτερες περιπτώσεις και να πάρουν, εντέλει, καλύτερο ποδοσφαιριστή.

Πέραν αυτού, υπάρχει και το θέμα της ποσότητας των εξτρέμ. Ο Ολυμπιακός, θεωρητικά, θέλει να κινηθεί για δύο παίκτες. Έχει και τον Μασούρα, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε ηγετική φυσιογνωμία, βάζοντας σπουδαία γκολ και κάνοντας, εν γένει, εξαιρετικά παιχνίδια. Και έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο ο Μαρτίνς εμπιστεύεται, αφού τον βοηθά και στο τακτικό κομμάτι, πάρα πολύ. Έτσι, εάν ο Ολυμπιακός έβρισκε τον τρόπο να κρατήσει τον Μπρούμα δικό του, να φέρει και έναν παίκτη τύπου Μπελχαντά, από το «πάνω ράφι» όπως λέμε, ενώ παράλληλα διατηρούσε τις επιλογές των Μασούρα, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, τότε τα εξτρέμ του Θρύλου θα είναι σίγουρα ενισχυμένα.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να πληρώσει 6 εκ. ευρώ για τον Πορτογάλο. Κάνει διαπραγματεύσεις με τους Ολλανδούς, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ντε Γιονγκ, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή». Ο Ολυμπιακός έχει μέχρι τέλος Ιουνίου περιθώριο για να ενεργοποιήσει, αν θέλει, τη ρήτρα. Μέχρι τότε, η Αϊντχόφεν δεν έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με άλλον για τον ποδοσφαιριστή.

«Έχουμε μία ιδέα για το πώς είναι στην αγορά οι δανεικοί μας και ίσως κάποιος από τους παίκτες μας ‘’εκραγεί’’ στο Euro. Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις μερικές φορές. Ο Μπρούμα και ο Ρίτσου Ντόαν δεν έκαναν κακές σεζόν και έτσι μπορεί να γίνει ακόμα οτιδήποτε. Αν δεν υπάρξουν άλλες επιλογές για αυτούς τους παίκτες θα ξεκινήσουν μαζί μας προετοιμασία», είπε χαρακτηριστικά ο Ντε Γιονγκ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ