ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τούρκοι για Τικίνιο: «Συμφώνησε» (photo)

Τούρκοι για Τικίνιο: «Συμφώνησε» (photo)
Book Small Mobile

Ο Τικίνιο είναι ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού, για την επίθεση, με τον ποδοσφαιριστή να εμφανίζεται πολύ κοντά, στο να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μάλιστα, οι Τούρκοι αναφέρονται στο θέμα, παρουσιάζοντάς το ως τελειωμένο. Από τον Ολυμπιακό αυτό δεν βγαίνει επισήμως, ωστόσο ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα λένε πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει ήδη με τον Θρύλο. Και αναφέρουν, μάλιστα, χρονική διάρκεια συμβολαίου και ποσά.

Ο Τικίνιο φέρεται να είναι καθοδόν προς τον Πειραιά, με τους Τούρκους να μιλάνε για συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών, με απολαβές ύψους 1,2 εκ. ευρώ ετησίως και μπόνους υπογραφής 1 εκ. ευρώ. Επαναλαμβάνουμε, αυτά προέρχονται από τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχονται την ήττα των τουρκικών ομάδων, οι οποίες ήταν, μαζί με τον Ολυμπιακό, στο κυνήγι του 30χρονου επιθετικού.

 

 

Αυτές οι αναφορές, συν την αποκάλυψη της Mais Futebol ότι ο ποδοσφαιριστής επέλεξε την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ως επόμενο σταθμό της καριέρας του, ίσως είναι αρκετά, προκειμένου ο κόσμος του Θρύλου να χαμογελά, για τη μεταγραφή του εξαιρετικού επιθετικού.

** Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο Facebook.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ