ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μόνο για το Θρύλο!"

Τα πράγματα είναι απλά. Είτε το καταλαβαίνετε, είτε όχι ο Κώστας Μανωλάς είναι Ολυμπιακός! Με όλη τη σημασία της λέξης. Και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Την περασμένη Πέμπτη ήταν στο ΣΕΦ και πανηγύριζε, όπως όλοι οι οπαδοί του Θρύλου, τα μεγάλα τρίποντα του Σπανούλη. Με τον ίδιο να κάνει καριέρα στα ιταλικά γήπεδα και το όνομά του να "παίζει" για αρκετές ομάδες στην Ευρώπη, κυρίως στην Premier League.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά γήπεδα για αρκετά χρόνια ακόμα. Και το ερώτημα που του τέθηκε, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε καθημερινή αθλητική εφημερίδα, ήταν ένα και πολύ απλό. Θα επέστρεψε στην Ελλάδα; Με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό χωρίς δεύτερη σκέψη, σε χρόνο... dt, υπογραμμίζοντας "Μόνο για το Θρύλο". Δεν είπε, όμως κάτι... συγκλονιστικό.

Αγωνίζονταν στην καλύτερη ελληνική ομάδα, εάν γύρισε πού αλλού θα πήγαινε; Στην καλύτερη και πάλι. Αλλά ο Μανωλάς το εξήγησε. Επισημαίνοντας πως "Στον Ολυμπιακό χρωστάω ότι έφτασα ως εδώ". Κι αυτό είναι κάτι που επανάλαβε μια ακόμα φορά. Αυτό έχουν τονίσει και οι γονείς του Κώστα. Πώς για ό,τι έχει πετύχει ο γιός του, η συμβολή του Θρύλου ήταν κάτι παραπάνω από καταλυτική.

Αλλά και του Προέδρου των "ερυθρολεύκων", για τον οποίο ο διεθνής αμυντικός της Ρόμα σημείωσε ότι "Ο κ. Μαρινάκης με κράτησε όταν με αμφισβητούσαν".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ