ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ενδιαφέρον χωρίς πρόταση = «μηδέν»

Ενδιαφέρον χωρίς πρόταση = «μηδέν»

Ο Σεμέδο αναμένεται να είναι ένα από τα πιο «καυτά» μεταγραφικά ονόματα του καλοκαιριού. Ο Πορτογάλος, μετά και την «άτυπη» συνεργασία με τον Μέντες, έχει ήδη αρχίσει να «παίζει» δυνατά, για μία πιθανή επιστροφή στην πατρίδα του. Η Πόρτο είναι εκείνη που τον έχει στο στόχαστρό της και φέρεται να έχει κινήσει τις διαδικασίες, για να δει «τι και πως» χρειάζεται να πράξει, για να τον κάνει δικό της. Μέσα σε όλα αυτά, ο Ολυμπιακός, με νέο συμβόλαιο στον Σεμέδο, απλώς… παρατηρεί.

Και είναι λογικό αυτό, τούτη την ώρα. Ο Σεμέδο είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Ούτε τελειώνει το συμβόλαιό του, ούτε ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του κάτι επίσημο. Από… ενδιαφέρον και βολιδοσκόπηση και κάθε τι άλλο, ο Ολυμπιακός δεν καταλαβαίνει και πολλά. Δεν δίνει περισσότερη βαρύτητα, σε όλα αυτά. Ο Θρύλος έχει τους ποδοσφαιριστές του «δεμένους» και έχει έναν εξαιρετικό κορμό, ο οποίος είναι δουλεμένος από τον Μαρτίνς και ικανός να κάνει εξαιρετικά πράγματα. Δεν «καίγεται» να πουλήσει, ούτε θα «τρέξει» ο ίδιος για να «σπρώξει» έναν ποδοσφαιριστή σε ομάδα του εξωτερικού, με το… ζόρι.

Η εμπλοκή του Μέντες με τον Σεμέδο, μπορεί να κινήσει διαδικασίες και να φέρει εξελίξεις. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Και δίχως κάτι δεδομένο, ο Ολυμπιακός… δεν ιδρώνει. Έχει την ομάδα του έτοιμη και «δεμένη», όπως είπαμε. Αν προκύψει πώληση, για τον Σεμέδο ή για όποιον άλλο ποδοσφαιριστή, θα κινηθεί ο Ολυμπιακός για την σωστή αντικατάσταση του παίκτη που θα πουληθεί.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ