ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Τικίνιο θα δουλέψει πιο πολύ από τους υπόλοιπους

Ο Τικίνιο θα δουλέψει πιο πολύ από τους υπόλοιπους
Book Small Mobile

Ο Τικίνιο είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου. Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι. Ο Βραζιλιάνος, έχοντας μπλέξει με τα οικονομικά θέματα στην Κίνα και έχοντας μείνει εκτός δράσης, για ένα σημαντικό διάστημα, οφείλει πρώτος εκείνος να «πατήσει γκάζι» πριν την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού. Και αυτό κάνει. Όπως είχε προγραμματιστεί, ο Τικίνιο θα είναι νωρίτερα στο Ρέντη, από τους συμπαίκτες του, ώστε να αρχίσει δουλειά. Περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα.

Ο Τικίνιο αναμένεται να μπει σε ατομικές προπονήσεις, αρκετές ημέρες πριν η ομάδα επιστρέψει στο προπονητικό του Ρέντη, για να αρχίσει, σε ομαδικό επίπεδο η προετοιμασία. Ο Βραζιλιάνος έχει να καλύψει ένα μικρό χαμένο έδαφος, το οποίο οφείλει να αφήσει πίσω του και να εμφανιστεί, με την έναρξη της ομαδικής προετοιμασίας, στις 16 του μήνα, όσο το δυνατόν πιο έτοιμος.

Ο Τικίνιο έχει έρθει με τρομερή όρεξη, στον Θρύλο. Είναι έτοιμος να «πατήσει γκάζι» και να δουλέψει σκληρά, για να βγάλει στο χορτάρι το τεράστιο ταλέντο του και την τεράστια ποιότητά του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ