ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άλλη σελίδα η προετοιμασία, για τον Λαλά

Άλλη σελίδα η προετοιμασία, για τον Λαλά
Book Small Mobile

Ο Κένι Λαλά είναι ένας ποιοτικός παίκτης, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος  δεν μπορεί να κριθεί στο έπακρο, μόνο από τις ευκαιρίες που πήρε μέχρι τώρα. Έτσι, η νέα προετοιμασία, η οποία αρχίζει σε λίγες ημέρες, θα αποτελέσει ένα βασικό κριτήριο, για το πως ο Λαλά θα εμφανιστεί, τη νέα σεζόν.

Ο Μαρτίνς ξέρει την αξία του Λαλά, ξέρει τι μπορεί να περιμένει από εκείνον. Και ξέρει επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής θα έχει την ευκαιρία, να δείξει την ποιότητά του, δουλεύοντας με την ομάδα, μέσα από την προετοιμασία.

Ο Ολυμπιακός δεν κινείται, αυτή τη στιγμή, για δεξιό μπακ, αλλά έχει πάντα τις «κεραίες» του ανοικτές και σκανάρει την αγορά. Ο Λαλά αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του, από τον Μαρτίνς. Μεγαλύτερη ευκαιρία, από ότι πήρε έως τώρα.

Η προσαρμογή ενός ποδοσφαιριστή, με την έλευσή του τον Γενάρη, σε μία χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δεν είναι πάντα κάτι εύκολο. Και ο Λαλά θα έχει ξανά τη δυνατότητα να δείξει τι αξίζει, βγάζοντας τον καλό του εαυτό στο γήπεδο. Ο Γάλλος θα δουλέψει στην προετοιμασία με την ομάδα και θα έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα restart και να βγάλει στο γήπεδο, αυτά που μπορεί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ