ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός και η Νάπολι σε έναν διαρκή «μεταγραφικό χορό»

Ο Ολυμπιακός και η Νάπολι σε έναν διαρκή «μεταγραφικό χορό»
Book Small Mobile

Μόνο τυχαία δεν το έχει πετύχει, αυτό που έχει πετύχει, ο Ολυμπιακός… Μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, παίζοντας στο Champions League, κάνοντας μεγάλες νίκες. Δουλεύοντας και βγάζοντας παίκτες, στο προσκήνιο, τους οποίους άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ… λιμπίζονται, για να το πούμα λαϊκά. Γουστάρουν. Θέλουν να πάρουν στις ομάδες τους. Θέλουν να κάνουν δικούς τους.

Ένας… διαρκής «μεταγραφικός χορός», ας πούμε, έχει ανοίξει μεταξύ Ολυμπιακού και Νάπολι! Ο Θρύλος έχει μπροστά του ξανά μία μεγάλη μεταγραφική πρόκληση. Το να πουλήσει στην τιμή που εκείνος επιθυμεί, ή όσο πιο κοντά γίνεται, σε αυτή, τον Μαντί Καμαρά. Οι «παρτενοπέι» είναι ξανά εδώ, όπως ήταν για τον Τσιμίκα. Και το παλεύουν. Το προσπαθούν. Και ο Ολυμπιακός έχει ξανά μία ανοικτή μεταγραφική υπόθεση, με την ιταλική ομάδα στο προσκήνιο και έναν παίκτη του να τραβάει το ενδιαφέρον.

Οι Ναπολιτάνοι βλέπουν καλά τι γίνεται με Καμαρά. Ξέρουν πως αν δεν τον πάρουν τώρα, του χρόνου, του παραχρόνου, όποτε εντέλει κάνει εκείνος μεταγραφή, θα κοστίζει παραπάνω και από 20 εκ. ευρώ. Ποσό στο οποίο «παίζει μπάλα» τούτη την ώρα, ο Ολυμπιακός. Και για τον λόγο αυτό, κινούνται τώρα.

Η ουσία είναι μία. Κάθε καλοκαίρι, ο Θρύλος γίνεται ολοένα και πιο «καυτός» μεταγραφικά! Και όσο συνεχίζει έτσι, το όνομά του διαρκώς θα γιγαντώνεται!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ