ΕΞΕΛΙΞΗ: Επικοινώνησαν με την οικογένεια Πουλίδο οι απαγωγείς!
Μετά από περισσότερες από 16 ώρες αγωνίας για την οικογένεια του Πουλίδο, για τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και το φίλαθλο κοινό στο Μεξικό, η πρώτη ευχάριστη είδηση πάνω στο θέμα εμφανίστηκε. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της μεξικανικής εφημερίδας "Impacto", οι απαγωγείς του επιθετικού του Θρύλου εμφανίστηκαν.
Το σχετικό δημοσίευμα το οποίο έκανε πριν λίγο την εμφάνισή του, επικαλείται πηγές κοντά στην οικογένεια του Άλαν. Βάσει αυτών που έχουν γίνει γνωστά, τα άτομα που απήγαγαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή, εμφανίστηκαν. Και ήρθαν σε επικοινωνία με την οικογένεια του Πουλίδο, ζητώντας λύτρα για την απελευθέρωσή του.
Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα, αλλά ο Εισαγγελέας Ισμαέλ Ακόστα Κιντανίγια που συντονίζει τις έρευνες και την επιχείρηση, περιμένει να υπάρξει και νέα επικοινωνία με την πλευρά των απαγωγέων, για να ξεκινήσουν οι ουσιαστικές διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση του Πουλίδο.











