"Παραλίγο νεκρός ο ένας απαγωγέας"!
Πραγματικά, συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις στο Μεξικό για την απαγωγή του Άλαν Πουλίδο. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "elpais.com", μεταφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδα "Reforma", όπου τονίζεται πως "ένας από τους απαγωγείς παραλίγο να πεθάνει κατά τη διάρκεια της επιχείρησης απελευθέρωσης".
Επιπλέον, επισημαίνεται πως ομοσπονδιακές και κρατικές δυνάμεις έψαχναν για τον Άλαν Πουλίδο όλο το χθεσινό βράδυ, σε μία προσπάθεια διάσωσης συντονισμένη από το υπουργείο Εσωτερικών στο Μεξικό.
Η δουλειά των αστυνομικών δυνάμεων ήταν πολύ καλή και απέδωσε καρπούς, με τον Άλαν Πουλίδο να είναι εδώ και μερικές ώρες μαζί με την οικογένειά του.
Όπως και να 'χει, πάντως, τα στοιχεία που βγαίνουν στη φόρα σιγά-σιγά, είναι συγκλονιστικά. Εντός των ημερών αναμένονται κι άλλες αποκαλύψεις για την υπόθεση.








