ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με τέτοιο Χασάν, δεν φοβάται

Με τέτοιο Χασάν, δεν φοβάται

Μεγάλο πλήγμα για τον Θρύλο, το χτύπημα Τικίνιο. Ήρθε λίγες ημέρες μετά το άλλο μεγάλο πλήγμα, με τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη. Ο Μαρτίνς καλείται ξανά, μέσα σε μία προετοιμασία, να αλλάξει άρδην τα πλάνα του και να δουλέψει ξανά, δίχως να έχει στη διάθεσή του, σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει καλά πως να διαχειρίζεται τέτοιου είδους κρίσεις. Το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν. Αλλά σε ό,τι αφορά τον Τικίνιο και την απουσία του, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τη λύση… έτοιμη.

Με τέτοιο Χασάν στα χέρια του, που να… φοβηθεί ο Πέδρο! Με τέτοια ετοιμότητα, στην οποία ο Αιγύπτιος σέντερ φορ δείχνει να βρίσκεται, που να… ανησυχήσει ο Πέδρο. Ο Χασάν έχει μπει πολύ δυνατά στην προετοιμασία και έχει αρχίσει ήδη να σκοράρει αρκετά, δείχνοντας σε καλή κατάσταση.

Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κάνει κίνηση για φορ, πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Και αυτό γιατί ο Θρύλος έχει πάντα στα χέρια του λύσεις, για όλες τις θέσεις. Και δεν χρειάζεται κάθε φορά να αρχίσει να ψάχνει από το… μηδέν. Ωστόσο, με τον Χασάν σε τέτοια κατάσταση, η ανάγκη για να αποκτηθεί άμεσα και άλλος σέντερ φορ, μετριάζεται. Δεν εξαφανίζεται, αλλά μετριάζεται.

Αναμένουμε λοιπόν και όσο βλέπουμε τον Χασάν να είναι σε ρέντα και να σκοράρει κατά… ριπάς, η ανησυχία μικραίνει.  

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ