ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ο Ολυμπιακός δίνει αυτά που χρειάζονται τα παιδιά"

Την ευκαιρία να επισκεφθεί την σχολή που τον ανέδειξε είχε ο Πραξιτέλης Βούρος. Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού έδωσε το "παρών" σε προπόνηση της σχολής Μυτιλήνης και τιμήθηκε από τους ανθρώπους της για την προσφορά του στον σύλλογο. Μάλιστα, υπέγραψε αυτόγραφα, παρακολούθησε τους αγώνες κάθε κατηγορίας και έδωσε συμβουλές στα μικρά παιδιά.

"Είναι μεγάλη η χαρά μου που είμαι πάλι εδώ. Σ' αυτές τις εγκαταστάσεις, σ' αυτή τη Σχολή ξεκίνησα μικρός να παίζω ποδόσφαιρο. Έμαθα πολλά από τους προπονητές μου και ειδικά από τον κ. Σπανό. Τους ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνουν. Είμαι στο σπίτι μου ανάμεσα σε αγαπημένους ανθρώπους. Αυτό που θέλω να τονίσω στα παιδιά είναι να δουλεύουν σκληρά και συνέχεια για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Αυτό είναι το μυστικό. Η δουλειά. Έχουν το προνόμιο να είναι στον Ολυμπιακό και εάν παλέψουν θα συνεχίσουν και θα φτάσουν ψηλά. Ο Ολυμπιακός δίνει και στις Σχολές και φυσικά στην Ακαδημία αυτά που χρειάζονται τα παιδιά για να εξελιχθούν μα πάνω απ' όλα να βάλουν τις σωστές βάσεις", ήταν τα λόγια του μετά την βράβευσή του.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Σχολής, Βαγγέλης Σπανός σημείωσε: "Είναι πολύ σημαντικό που είναι εδώ μαζί μας ο Πραξιτέλης. Είναι ένα παιδί με αρχές, με αξίες που δούλεψε και έφτασε ψηλά. Όλοι μας είμαστε υπερήφανοι γι΄αυτά που έχει πετύχει και για εκείνα που θα κάνει στο μέλλον. Είναι τιμή μας ένα δικό μας παιδί να είναι μέλος της Πρωταθλήτριας ομάδας του Ολυμπιακού. Αυτό που λέω καθημερινά στα παιδιά της Σχολής είναι να τον έχουν ως παράδειγμα και να δουλεύουν για να ακολουθήσουν τα βήματα του. Όταν είσαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού όλα τα όνειρα σου μπορεί να γίνουν πραγματικότητα".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ