ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Έσπασε» το φράγμα των 4.000 διαρκείας!

«Έσπασε» το φράγμα των 4.000 διαρκείας!
Book Small Mobile

Μόλις μία εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας από παλαιούς κατόχους. Παρόλα αυτά έχουν ανανεώσει πάνω από 4.000 παλαιοί κάτοχοι διαρκείας!

Αριθμός που δείχνει ξεκάθαρα τη «δίψα» που έχει ο κόσμος του Θρύλου για να βρεθεί και πάλι στο αγαπημένο του γήπεδο, το Καραϊσκάκη!

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ενημερώνει...

​Με βάση τα νέα δεδομένα που αφορούν στην παρουσία ανηλίκων στα γήπεδα σε ποσοστό 5% και σε συνδυασμό με την αδυναμία παρουσίας τους μόνο σε μία κερκίδα, οι παλαιοί κάτοχοι των θυρών 24 και 25 (family) θα έχουν προτεραιότητα δύο ημερών για την απόκτηση των νέων καρτών τους μετά την ολοκλήρωση των ανανεώσεων (στις 23/7).

Να σημειωθεί πως θα έχουν τη δυνατότητα απόκτησης καρτών σε οποιαδήποτε θύρα επιθυμούν, εκτός των θυρών 21 και 22, καθώς και των θυρών 3 έως 7. Επιπλέον, θα έχουν έκπτωση 30% στην αξία του παιδικού εισιτηρίου της θύρας που θα επιλέξουν. Απαραίτητη προϋπόθεση τα παιδιά να είναι γεννημένα από το 2006 και μετά, ώστε να εφαρμοστεί η έκπτωση.

Από τη Δευτέρα 12/7 συνεχίζεται η διαδικασία και οι παλαιοί κάτοχοι μπορούν να κλείνουν τα τηλεφωνικά ραντεβού τους στο 211-1094950 από τις 10.00 έως τις 18.00, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι ανανεώσεις μέσω της επίσης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ