ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμεΑ για Νέφτσι

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμεΑ για Νέφτσι
Book Small Mobile

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως εξαντλήθηκαν οι θέσεις για τα Άτομα με ειδικές Ανάγκες για το παιχνίδι με τη Νέφτσι, εξέδωσε η ΠΑΕ. Αναλυτικά: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης προκριματικής φάσης του UEFA Champions League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – NEFTCHI που θα διεξαχθεί στο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Τετάρτη 21/7/2021 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους/AμεA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, φιλοξενούνται στις θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2.

Οι θέσεις αυτές έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ