ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο ο Ολυμπιακός!

Μόνο ο Ολυμπιακός!
Book Small Mobile

Γελάει ο κόσμος με τους… «εξυγιαντές» που «έφαγαν τα μούτρα τους» στη Βοσνία και… μας θύμισαν πόσο μακριά είναι από το επίπεδο που απαιτεί η Ευρώπη. Ακόμη και το επίπεδο του Conference League. Διοργάνωση για την οποία φαίνεται ότι ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ!

Μόνο Ολυμπιακός, λοιπόν. Μόνο ο Θρύλος! Κανείς άλλος δεν είναι ικανός να σταθεί επάξια στην ευρωπαϊκή σκηνή. Και ο Άρης δεν διέπρεψε, αλλά τουλάχιστον ο Άρης δεν έχει… τουπέ, να το πούμε και έτσι. Ούτε κάνει τις αντιποδοσφαιρικές κινήσεις, στις οποίες προβαίνουν οι «εξυγιαντές». Τη μία πίσω από την άλλη…

Και γιατί δεν τους κλείνουν τα σύνορα, να τελειώνουμε; Γιατί δεν τους κρατούν εδώ στην Ελλάδα, να παίζουν μόνοι τους, μεταξύ τους και να χαίρονται; Να τελειώνουμε, με δαύτη την ιστορία; Ο Ολυμπιακός απέδειξε ξανά ότι δεν έχει καμία σχέση, με όλη αυτή την κατάσταση. Έχει αποδείξει πολλάκις ότι παραμένει σε ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Μόνος του. Το έχει αποδείξει τόσες και τόσες φορές. Και το απέδειξε και την Τετάρτη.

Με τόσα προβλήματα ο Ολυμπιακός κατάφερε και πήγε ένα ματς, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να «χαλάσει», στα μέτρα του. Και το πήρε! Το βασικό. Το πήρε! Νίκησε. Έφερε και βαθμούς στην Ελλάδα. Μόνο ο Ολυμπιακός. Κανένας άλλος… Και θα επιχειρήσει να κάνει το ίδιο και στο Μπακού. Και να προχωρήσει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ