ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φάκελος «αριστερό μπακ»: Ο Ρέτσα σε δράση! (videos)

Φάκελος «αριστερό μπακ»: Ο Ρέτσα σε δράση! (videos)

Ο Θρύλος κινείται έντονα, για να βρει αριστερό μπακ. Το όνομα του Αρκάντιους Ρέτσα ανέκυψε χθες Σάββατο, δυνατά στο ρεπορτάζ του Θρύλου. Αλλά από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, από την πατρίδα του Πολωνού αριστερού μπακ της Αταλάντα. Μπορεί ο προπονητής του εκεί να μην τον βλέπει ως βασικό στα πλάνα του, αλλά ο 26χρονος, με εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα (έπαιξε και στις ΣΠΑΛ και Κροτόνε) θα μπορούσε να δώσει ενδεχομένως ορισμένα ποιοτικά στοιχεία στον Ολυμπιακό, εκεί όπου εκείνος ψάχνει να ενισχυθεί: Στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Το όνομα του Πικέρες μπορεί να κυριαρχεί ακόμη, στο ρεπορτάζ, ως πρώτος στόχος του Ολυμπιακού, αλλά έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι ο Θρύλος έχει πάντοτε εναλλακτικές, για κάθε θέση, την οποία κοιτάζει να ενισχύσει. Ο Ρέτσα φέρεται να αποτελεί μία τέτοια λύση, αλλά σίγουρα είναι πίσω από τον Πικέρες.

Ο Ρέτσα ανήκει στην Αταλάντα από το 2018, οπότε «μετακόμισε» εκεί, από τη Βίσλα Πλοκ. Με την ομάδα του Μπέργκαμο έχει 5 εμφανίσεις. Επίσης, είναι διεθνής με την εθνική του ομάδα, έχοντας 14 συμμετοχές με την Πολωνία.

Δείτε τον σε δράση: 

 

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ